Show

Komentari 4

Lana Jurčević u crnom korzetu vrckavo zaplesala i zapjevala, a u prvom planu završio dekolte

Lana Jurčević u crnom korzetu vrckavo zaplesala i zapjevala, a u prvom planu završio dekolte

Pjevala je i plesala u ritmu svog hita 'Usne k'o milijun watti. Dok se vrckavo gibala u crnom kožnom korzetu, u prvi plan palo je njezino bujno poprsje. Nezamijećeno nije mogla proći ni Lanina kovrčava kosa

A ja bi tebe, ništa drugo. Svake noći, svakog dana. Što mi radiš sada ti, pjeva Lana Jurčević (37), svojim fanovima. Nabacila je seksepilnu kombinaciju te im je takva odlučila najaviti svoj koncert u Poreču.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevala je i plesala u ritmu svog hita 'Usne k'o milijun watti. Dok se vrckavo gibala u crnom kožnom korzetu, u prvi plan palo je njezino bujno poprsje. Nezamijećeno nije mogla proći ni Lanina kovrčava kosa te blaga šminka.

Vrlo brzo sakupila je gomilu komplimenata i lajkova. Mnogi su pjevačici poručili da izgleda odlično te da joj je pjesma pravi hit.

'Lijepa i pozitivna', 'Bravo Lano', 'Bokun žene', 'Ljepoto', 'Mačka prava', 'Prekrasna lana', pisali su joj fanovi.

Lana je nedavno podijelila i nekoliko fotografija te videozapisa nakon nastupa u Ljubljani. Iako je tada vani bilo tek nekoliko stupnjeva, pjevačica se na pozornici pojavila u haljinici koja je više otkrivala nego pokrivala.

- Bilo je oko 10 stupnjeva, ali za vrijeme i nakon nastupa u Ljubljani, krv se zagrije i nema zime - napisala je Lana u opisu objave.

Najčitaniji članci