Show

Komentari 3

Lana Klingor Mihić otkrila kako ju je suprug Ante oborio s nogu: 'Pala sam na foru, ali neka sam'

Lana Klingor Mihić otkrila kako ju je suprug Ante oborio s nogu: 'Pala sam na foru, ali neka sam'

Bivša pjevačica često sa svojim pratiteljima na Instagramu objavi detalje iz privatnog života. Ovoga puta ih je oduševila sa pričom i otkrila koja pjesma regionalnog glazbenika je zaslužna za njihovu ljubavnu priču

Lana Klingor Mihić (41) je na svom Instagramu otkrila kako je započela ljubavna priča između nje i njenog supruga Ante Mihića, a za sve je bila zaslužna pjesma 'Božanstvena ženo', Miroslava Ilića.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Je li vi ustvari znate da me Mihić dobio i osvojio na stihove Miroslava Ilića ‘Božanstvena ženo’. Znala sam tko je u teoriji Miroslav Ilić, ali bome nijednu njegovu pjesmu. I kad je Mihić noću krenuo s porukama ‘ti si moja božanstvena žena, vezala nas ljubav bla bla’ ja sam gotova. Mislila sam si ‘kakav romantičan lik’. Onda par godina kasnije, on i ja vani, oko nas tamburaši i krenu oni ‘božanstvena ženo, sve ću da ti dam, vezala nas ljubav kao noć i dan. A ja, mooooolim? O sunce ti tvoje, kako sam pala na foru - napisala je Lana u opisu fotke na kojoj leži u zagrljaju svog supruga.

'Znamo te stihove', Volim tebe i Mihića', 'Koliko ste divni', 'Najljepša Ilićeva pjesma', neki su od komentara ispod fotke koja je dobila više od 5 tisuća lajkova.

Podsjetimo, par se upoznao na hokejaškoj utakmici Medveščaka gdje je on radio PR . Vjenčali su se u svibnju 2013. godine., Lana je otprije imala kćer, a u listopadu iste godine rodila je njihovu prvu zajedničku kćer. Krajem 2014. stigla je još jedna djevojčica. Lana se posvetila privatnom životu, a osim glazbe pronašla je ljubav prema uzgoju pasa koje vodi na natjecanja.