Obavijesti

Show

Komentari 9

Lana Pavić bi u budućnosti mogla postati političarka

Lana Pavić bi u budućnosti mogla postati političarka
4

Lana je na fakultetu dva puta “zapela”. Prvo zbog manekenstva, pa zbog majčinstva. Lanu Klingor na diplomu je potaknuo potpredsjednik Vlade

VIDEO

Lana Pavić (28) na Filozofskom fakultetu dogurala je do 3. godine, no onda je zakorčila u showbiz.
- Nisam više imala veze s tim faksom i odustala sam. To me proganjalo, nisam mogla spavati - priča Lana. Preklani je zato upisala politologiju, no onda je ostala trudna.
- Pauzirala sam godinu dana, ali sam zato ove godine dala osam od 12 ispita. Najviše sam učila noću dok mi je kći spavala. Jako je vezana uz mene i ne bi mi dala mira. Cilj mi je magistrirati dok ne krene u školu - kaže. Zbog učenja posljednjih mjesec dana bila je kronično neispavana, no zato se sada odmara s obitelji.
- Radili su mi horoskop i rekli da ću se baviti politikom. Kad to kaže manekenka, onda je smiješno, ali da sam profesorica filozofije, što sam trebala biti, drukčije bi me gledali - zaključuje Lana. Lana Klingor (28) studirala je defektologiju. Kad je počela pjevati, zapostavila je fakultet.
- Srela sam mentora, danas potpredsjednika Vlade Slobodana Uzelca, i on mi je rekao da bi bila šteta da nemam diplomu. Prebacila sam se na novinarstvo i imam još četiri ispita do kraja - kaže Lana. Lana Banely (23) kaže da joj je znalo biti naporno istodobno davati ispite i raditi na HRT-u, no pomogle bi joj kolege. Zamijenili bi je uvijek kad bi joj bio ispit.


NA KORAK DO TREĆE GODINE
Ivica Kostelić (28) na jesen bi trebao upisati treću godinu povijesti na Hrvatskim studijima. Sada je na pripremama, a prije njih položio je 2 ispita. Kad god je u Zagrebu, ide na predavanja. Dobar je s kolegama i kad god mu treba pomoći s učenjem ima se kome javiti. Glasnogovornik Skijaškog saveza Nenad Eror kaže da je Ivica motiviran i da ispite polaže s peticama ili četvorkama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'
SPAS OD TOPLIJIH DANA

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'

Nives svoje pratitelje često počasti 'vrućim' fotografijama, a sada je pozirala u bijeloj haljini