Show

Komentari 0

Lana S. i Tea Mišković oduševile publiku izvedbom božićnog hita

Lana S. i Tea Mišković oduševile publiku izvedbom božićnog hita

Lana S. je uz stalnu postavu akustičnog trio sastava s Ivanom Pužem i bivšom članicom grupe Luminize, Teom Mišković oduševila publiku izvedbom Božićnog hita 'Have Yourself A Merry Little Christmas'

Lana Škrgatić (41), umjetničkog imena Lana.S, hrvatska je glazbenica, multiinstrumentalistica, kantautorica i glazbena pedagogica. Obradom poznatog božićnog hita Franka Sinatre 'Have yourself a merry little Christmas' oduševila je publiku uživo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovom je prilikom predstavila i svoj akustični sastav, stalnu postavu s kojom nastupa, a u čijem sastavu je Ivan Puž, ali i bivša članica grupe Luminize, Tea Mišković. Iako se radi o tročlanom sastavu, instrumenata ne nedostaje pa tako pjesme izvode na čak šest instrumenata.

Lana je uz mnoštvo nastupa nedavno bila i glazbena gošća u Lisinskom, Žeri iz Crvene Jabuke, a za novu godinu također će nastupati uz popularnog glazbenika kojem još nije otkrila ime.

Obožavatelji se nadaju da će imati još više prilika slušati Lanu i Teu jer spoj njihovih glasova nikoga ne ostavljaju ravnodušim.

Prisjetimo se da je Tea bivša članica all girl - rock benda Luminize. Djevojke su nastupile u nizozemskom showu The Voice i oduševile publiku. Iako više ne nastupaju zajedno, njihovi se obožavatelji nadaju ponovnom okupljanju benda.

Najčitaniji članci