Obavijesti

Show

Komentari 78

'Lanica, noge su ti razbacane, moraš ih malo stisnuti, skupiti'

'Lanica, noge su ti razbacane, moraš ih malo stisnuti, skupiti'
24

Elio Bašan Lani Banely rekao je kako ga nije previše impresionirala te da se mora opustiti. Najbolji par bili su Tolja i Ana Herceg, a najgori Šalković i Lejla Bjedov

VIDEO

Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac engleskim valcerom otvorili su šestu sezonu showa 'Ples sa zvijezdama'. Od sudaca su dobili ukupnu ocjenu 31. 

- Rekao bih da ste odlično plesali valcer. Isplatio se vježbanje u dvorani - rekao im je Elio Bašan te dodao da su izgledali kao da sanjaju dok su plesali i to mu se jako svidjelo. 

Milka Babović pohvalila je Hrvoja koji je plesao u showu od prve sezone, a Jeleni je zahvalila što joj je poklonila sjetno sjećanje plešući u lijepoj haljini kao što je oduvijek željela. Dinko Bogdanić Hrvoja je pohvalio što je uspio Jelenu naučiti da pokaže lakoću plesanja valcera, a Davor Bilman Jeleni je rekao da joj noge djeluju klimavo, da bi trebala pripaziti na držanje, no pohvalio je dojam sna koji su na podiju ostavili.  

Najbolji par večeri

Marko Tolja i Ana Herceg plesali su engleski valcer i njime si osigurali 36 bodova, najviše u emisiji.

Milka Babović pohvalila je Anu i rekla Marku da je dobar učenik. Dinko im je rekao da su elegancijom ispunili cijeli plesni podij te rekao kako se nada da će plesati do kraja sezone jer su jako lijepo otplesali prvi ples. 

'Dosta si se igrao, sad nauči plesati'

Najlošije su plesali Hrvoje Šalković i Lejla Bjedov. Za cha-cha-cha su dobili ukupno 17 bodova, najnižu ocjenu u emisiji.  

- Nemam plesnog potencijala, ne mogu spojiti dva koraka, ubijam se - citirao je Bilman Šalkovića koji je tako opisao sam sebe i zatim dodao da je bolje da on ništa ne komentira da ne bude pregrub. 

Milka Babović Hrvoju je rekla da je dosta bilo igre i zezanja te da je vrijeme da nauči slušati partnericu i savlada osnovne plesne korake. 

Lovili su se po podiju

Denis Ahmetašević i Mirjana Žutić plesali su cha-cha-cha. Od sudaca su dobili ukupnu ocjenu 26.  

- Bili ste u pravim rukama, ali se niste potpuno dali. Bilo je trenutaka kad sam se pitala hoćete li moći pratiti Mirjanu, ali improvizirali ste i pokrili se - rekla je Milka ovom plesnom paru. 

Elio Bašan prvo nije znao kako se Denis zove pa su se morali službeno upoznavati. Rekao mu je da sliči na Davora Gobca. Pohvalio je energiju u plesu, no i on je primijetio da je Denis lovio Mirjanu po podiju. 

'Žiri je ovdje zato što je stručan, ne zbog ljepote'

Martina Tomčić i Marko Herceg plesali su engleski valcer. Voditelj Duško Ćurlić Martini je savjetovao da pred žirijem samo šuti i smješka se dok čeka ocjenu. Suci su ih ocijenili ukupnom ocjenom 29.

- Držanje je bilo lijepo, fleksibilnost zavidna, ali morate poraditi na čvrstoći koljena. Bilo je dijelova plesa kad se na licu vidjela nesigurnost - rekao je Davor.

- Nedavno ste rodili, a znamo da ovaj show traži puno vježbanja. Čestitam vam što ste se na to odvažili - rekao je Elio te dodao da je Martina i u plesu pokazala strast kakvu pokazuje u pjevanju. 

Milka Babović Martini je rekla da ne brine, da su svi članovi žirija stručni i da ne ocjenjuju plesne parove zbog svoje ljepote, već zbog poznavanja umjetnosti plesa. 

'Lana, stisni noge, skupi ih'

Lana Banely i Damir Horvatinčić plešući cha-cha-cha skupili su 25 bodova.

- Lana, niste me previše impresionirali. Očekivao sam bolji ples obzirom da ste plesali s čovjekom koji je prošle godine pobijedio. Morate se više opustiti i ne misliti što je dobro, a što krivo - rekao je Elio te dodao da su Lani noge razbacane i da bi ih trebala više stisnuti, skupiti. 

Dinko je Lani rekao da ima lijepu haljinu i da budućnost leži u njenim nogama jer je brza, no mora naučiti plesati u štiklama. 

Bila je potpuno 'uštekana'

Tatjana Jurić i Robert Schubert fantastično su otplesali cha-cha-cha. Voditeljica je rekla da joj je ovaj ples bio izvantjelesno iskustvo. Od žirija su dobili 24 boda.

- Bili ste 'uštekani' u program cijelo vrijeme i imate potencijala. Nadam se da će vam trema popustiti jer ste zbog nje sad brzali i bili na granici ritma - rekao je Elio Tatjani. 

Davor je pak rekao da su dijelovi plesa bili super 'uštekani' dok su drugi izgledali kao da je nestalo struje. Rekao joj je da mora biti puno čvršća te da je izgledala kao da joj je žao poda dok je plesala. 

'Miro, vi ste oldtimer'

Miro Ungar i  Marija Stošić zajedno imaju 100 godina. U ovoj su emisiji zadnji plesali i engleskim valcerom izmamili glasan pljesak publike. Od žirija su dobili 25 bodova. 

Elio Bašan pohvalio je njihov izbor glazbe, a Davor Bilman Miri je rekao da bi svojim plesom i stroju ili robotu mogao izmamiti osmjeh. 

- Da sam vas vidio kako negdje u Opatiji na terasi plešete stao bih i pljeskao bih vam - rekao je Davor te dodao da je Miro 'oldtimer', da presporo pleše i da nije uspio doći do cilja. 

Dinko je Ungara pohvalio da je sijelo vrijeme bio gentleman i divno se držao. Milka Babović Miri je rekla da ga se sjeća iz najboljih dana te mu rekla da se vidi da se veseli plesu i da je mladi momak dok pleše. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri