Obavijesti

Show

Komentari 14

Larisa Lipovac: Goran sjajno izgleda s Bojanom Gregorić

Larisa Lipovac: Goran sjajno izgleda s Bojanom Gregorić
3

Goran Navojec, glavni glumac u novoj obiteljskoj seriji RTL Televizije 'Horvatovi', igra supruga Bojane Gregorić, a ima potpunu podršku svoje žene Larise Lipovac

VIDEO

Serija počinje sa scenom vjenčanja glavnih likova Lile i Stjepana, koje igraju Bojana Gregorić Vejzović (43) i Goran Navojec (44). Njihovim brakom oni postaju obitelj s petero djece.

Goranova supruga, plesačica Larisa Lipovac bez imalo ljubomore je blagoslovila “brak” s kolegicom Bojanom.

- Rekla nam je da nas dvoje super izgledamo zajedno i da si odgovaramo - našalila se Bojana Gregorić kojoj je svadba u “Horvatovima” prvo televizijsko vjenčanje.

- Bilo je zabavno odabrati vjenčanicu za filmsku svadbu. Isprobala sam tri haljine i odabrali smo ovu - kaže glumica . Njezin suprug u seriji već ima iskustva sa svadbama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Do sad sam se oženio pet puta, a prvo je bilo dok sam bio još jako mlad u jednom talijanskom filmu. I privatno sam sve to prošao, pa mi je sad ovo superzabava - rekao je Navojec i dodao da je napokon došlo vrijeme da glumi oca, a ne sina.

- I odmah imam petero djece. Moj lik je dosta konzervativan i tvrd čovjek koji se zbog nove ljubavi trudi postati fin i staložen - kaže Navojec. Goranov lik iz prvog braka ima tri sina, a Bojanin dvije kćeri. Osim njih u seriji igraju i Bojan Navojec, Marija Škaričić, a Goranova brata Franju igra Ljubomir Kerekeš. 'Horvatovi' će se prikazivati od jeseni na RTL Televiziji, a snimat će se osam mjeseci. Glumci će ipak otići na kratak odmor.

- Ići ću s obitelji na Pelješac. Ne smijem se sunčati, kao ni ostali glumci, jer ne bi bilo dobro da budemo preplanuli u božićnim scenama - kaže Bojana. Serija je osmišljena prema španjolskoj 'Los Serrano', jednoj od najgledanijih serija koja je išla osam sezona. Srpska verzija također je hit, zove se 'Sinđelići', a humor temelji na animozitetu Beograđana i Novosađana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje