Obavijesti

Show

Komentari 22

Latino zavodnik Bojan bio je bolji od rokera Zokija...

Latino zavodnik Bojan bio je bolji od rokera Zokija...
6

Bojan Jambrošić je nakon prvog šoka plakao u zagrljaju svoje obitelji kojoj je i posvetio pobjedu u showu. Snimit će album za Dallas Records

VIDEO

I meni je Zoki bio favorit, ali čim je Antonija pročitala moje ime, izgubio sam se. Ne znam bih li plakao ili se smijao od sreće. Emotivan sam tip i roditelji su brisali suze s lica i jednostavno se nisam mogao kontrolirati, rekao nam je nakon pobjede u showu “Hrvatska traži zvijezdu” mladi Čakovčanin Bojan Jambrošić (23). Prijatelji ga od milja zovu Bojo. Najstariji kandidat oduševio je publiku i žiri koji je ipak ostao šokiran njegovom pobjedom.
- Istina je da sam ostao malo zatečen, ali to ne znači da Bojan nije zaslužio pobjedu. Presudile su zadnje dvije emisije u kojima se vidjelo da je radio na sebi - rekao je predsjednik žirija Tony Cetinski. Dodao je kako se ovi kandidati neće tako brzo zaboraviti jer je to bio i jedan od uvjeta zašto je pristao biti dio ovog showa.
Zahvaljujući ovoj pobjedi, Bojan će ostvariti svoj san i snimiti album za Dallas Records. Nada se kako će dobro iskoristiti ovih pet minuta slave.
- Ne bojim se ničega, čak ni gubitka privatnosti jer i to je dio ovog posla - dodao je Bojan, koji se ovog vikenda vraća kući obitelji. Majka Jagoda, umirovljena ekonomistica, otac Zvonimir, grafički inženjer, i sestra Irena (26) bili su mu najveća podrška. Njima je i posvetio svoju pobjedu. Uz pjevanje Bojan će se vratiti i na posao. Radi kao komercijalist i prodavač u salonu namještaja iako je po struci računalni tehničar. “Gubitnik” Zoran Mišić (20) nije se osjećao potišteno i tužno.
- Možda ja i jesam bio favorit otpočetka i možda ne vjerujem da me je pobijedio za samo 50 glasova, ali Bojo je ovo zaslužio. Sad se samo veselim odlasku kući - rekao nam je Zoki (20), koji će na putu prema Valpovu prvo posjetiti Osijek. Na tamošnjem Urban festu otići će na koncert Majki. Navala obožavateljica mu je simpatična, a jedna od njih ga je “snimala” u svakoj emisiji uživo.
- Prodorno me gledala i smješkala mi se. Nakon nastupa je dolazila po autogram i svaki put se željela slikati sa mnom. Želim joj ovim putem zahvaliti na podršci - rekao je Zoki, koji se potom u klubu Retro zabavljao s ostalim kandidatima i prijateljima do dugo u noć.

BOJAN JOŠ NEMA CURU I OBOŽAVA PLESATI
Mladi Čakovčanin obožava pjesme Toše Proeskog i Željka Joksimovića. Pjeva u bendu Bljesak koja izvodi duhovnu glazbu. Istaknuo je kako svoj put ne želi graditi na skandalima nego radu. Živi s roditeljima, a dvije godine je plesao latinoameričke plesove. Obožava prirodu, more i volio bi voziti BMW-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge