Obavijesti

Show

Komentari 0

Legenda je rođena: Mladog će boksača dočekati bitka života

Legenda je rođena: Mladog će boksača dočekati bitka života
5

I u novom filmu stvari ne funkcioniraju u životu mladog Adonisa. Morat će uskladiti svoj život između osobnih obveza i priprema za sljedeću veliku borbu, onu protiv Viktora Draga

Film koji će staviti točku na i još jednog poglavlja u sagi o Rockyju jest nastavak filma 'Creed:Legenda je rođena', nazvanog jednostavno 'Creed II'.

'Čudesne zvijeri 2': Napokon je razotkriveno što goni zločinca
'Čudesne zvijeri 2': Napokon je razotkriveno što goni zločinca

Sin legendarnog Apolla Creeda iz serijala o Rockyju vraća nam se ove godine kako bi se napokon suočio s duhovima prošlosti. Njegovog oca je u ringu usmrtio ubojiti ruski boksač, 'Sibirski bik', kapetan Ivan Drago. Nakon nevjerojatne finalne borbe, Drago je podlegao Rockyjevim udarcima.

Pogledajte video

No njegov gubitak osramotio ga je u očima njegovih nadređenih i nacije. Ruski boksač se stoga zavjetovao da će se na ovaj ili onaj način osvetiti svima koji su dragi Rockyju. A najbolji način kako to može učiniti jest preko svojeg sina, boksača Viktora. Treniran od malena, Viktor nije ništa drugo doli stroj za ubijanje.

Pogledajte video

A suočavanje s protivnikom svoje obitelji samo će još više motivirati mladog Creeda za borbu u ringu. I on i Rocky učinit će sve kako bi sredili svoje prošlosti i napokon doveli mir u svoje živote. Vezani zajedničkim nasljeđem ta dvojica boksača shvatit će da ništa nije važnije od obitelji. Skrivene nas tajne uvijek dočekaju, što god mi učinili jer bez obzira gdje se nalazimo, ne možemo pobjeći od svoje prošlosti.

Pogledajte video

Michael B. Jordan nastupa kao sada već iskusni Creed a pridružuje mu se i Tessa Thompson, koja će reprizirati svoju ulogu kao Bianca. Phylicia Rashad je opet Mary Anne, a Wood Harris i i Andre Ward ponavljaju svoje uloge kao Tony 'Little Duke' Burton te Danny ‘Stuntman’ Wheeler. Novi su glumci Florian 'The Big Nasty' Munteanu (glumi Viktora Draga, sina zloglasnog ruskog boksača Ivana iz četvrtog 'Rockyja') te Dolph Lundgren koji je još jednom Ivan Drago. Russell Hornsby reprizira ulogu Buddyja Marcellea.

Stallone se vraća u film kao Rocky Balboa, a Ryan Coogler, redatelj prvog filma nastupit će kao izvršni producent. Mjesto za redatelja tako je ispražnjeno, a to je mjesto uzeo Steven Caple Jr.. Produkcija na filmu započela je u travnju ove godine u Philadelphiji u studijima Metro Goldwyn Mayer Pictures (MGM) i Warner Bros Pictures. 'Creed II', u distribuciji Blitz filma, u naša kina dolazi 06. prosinca ove godine.