Show

Komentari 36

U stotoj godini preminula je legendarna glumica Betty White

U stotoj godini preminula je legendarna glumica Betty White

Kako je objavio TMZ, White je umrla u svom domu u petak ujutro. Za nešto više od dva tjedna ova legendarna glumica i komičarka bi proslavila stoti rođendan

Legendarna glumica Betty White preminula je u petak, u 100. godini života, objavio je prvi TMZ.

Stoti rođendan proslavila bi za nešto više od dva tjedna, 17. siječnja.

Kako doznaju iz službenih izvora, White je preminula u svome domu nešto prije 9.30 sati, u petak ujutro.

Vijest o njenoj smrti potvrdio je i bliski prijatelj i agent, Jeff Witjas, piše Washington Post, no ne navode se detalji o uzroku smrti.

Betty White Book Signing - New York

Slavna glumica imala je jednu od najdužih televizijskih karijera u Hollywoodu, a najpoznatija je po ulozi u Zlatnim djevojkama.

Betty su prije sedam godina uvrstili u Guinnessovu knjigu rekorda kao glumicu s najduljom karijerom. Godine 1939. zaposlila se na radiju jer su je na audicijama odbijali s izgovorom da 'nije fotogenična'. Tek je osamdesetih ostvarila ulogu karijere u seriji 'Zlatne djevojke'. 

Bila je jedna od prvih producentica televizijske serije 'Life With Elizabeth', u kojoj je glumila od 1953. do 1955. Dobila je nagradu  Emmy za uloge u 'The Mary Tyler Moore Show', 'Zlatnim djevojkama' te za voditeljicu kviza 'Just Men!'.

Udavala se tri puta, a nakon što je njezin treći suprug Allen Ludden preminuo 1981. godine, više nije išla pred oltar. Kad ju je voditelj  Larry King (87) pitao zašto, odgovorila je: 'Jednom kad si imao najboljeg, što ti još treba?'.

Posljednju uloge upisala je prije dvije godine, među kojima je i glas u Priči o igračkama 4.

Uskoro više

Najčitaniji članci