Show

Komentari 0

Legendarni komičar preminuo u 99. godini, osvojio je 9 Emmyja

Legendarni komičar preminuo u 99. godini, osvojio je 9 Emmyja

Carl Reiner se proslavio sredinom 20. stoljeća u raznim televizijskim humorističnim formatima, a koliko je bio uspješan najbolje govori podatak da je do danas rekorder po broju osvojenih Emmy nagrada.

Američki glumac, filmski redatelj, producent, pisac i komičar, Carl Reiner preminuo je u 99. godini života, u obiteljskom domu na Beverly Hillsu, u krugu svoje obitelji, prenosi TMZ. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Poznat je i kao sin redatelja i glumca Roba Reinera (73) te kao suprug pjevačice i glumice Estelle Reiner, s kojom je bio u braku sve do njezine smrti 20008. godine. 

Proslavio se sredinom 20. stoljeća u raznim televizijskim humorističnim formatima, a koliko je bio uspješan najbolje govori podatak da je do danas rekorder po broju osvojenih Emmy nagrada. Osvojio ih je čak devet. 

61st Annual Writers Guild Awards - Los Angeles

Mira nije imao ni pod stare dane pa je sve češće sinkronizirao animirane filmove. Glas je posudio i u četvrtom nastavku kultnog animiranog filma 'Priča o igračkama' 2019., s punih 97 godina na leđima. Mlađa publika pamti ga po zapaženoj ulozi u kriminalističkoj trilogiji Stevena Soderbergha, filmovima Oceanovih 11, 12 i 13.

Najčitaniji članci