Obavijesti

Show

Komentari 38

Legendarni Đuka Čaić postao djed: Stigla je beba Hrvatina

Legendarni Đuka Čaić postao djed: Stigla je beba Hrvatina
1

Čaić je još kao student Muzičke akademije prošao audiciju za kazalište Komedija i u njemu proveo dvadesetak godina. Svira čak 12 instrumenata te je omiljen u Australiji i cijeloj dijaspori

VIDEO

Čim su mi rekli da će ga nazvati Luka, rekao sam: ‘Sjajno, kad odraste zvat će ga Đuka’, kaže Đuka Čaić (62). Pjevač je nedavno dobio prvo unuče. Kaže da se osjećaj kad je dječaka prvi put primio na ruke ne može opisati riječima.

- Svaki drugi dan putujem u Zagreb samo da ga vidim. Sve što sam zbog posla propustio dati sinu Domagoju sad nadoknađujem s unukom. Najsretniji sam kad ga držim na rukama - rekao nam je Čaić. Ne skriva da je ludo sretan djed, koji se odmah primio posla i unuku piše pjesmu.

Sretni djed: Svaki drugi dan Đuka iz Čakovca putuje snahi Ivani i sinu Domagoju da prigrli unuka Luku

- Arsen Dedić je napisao ‘Dida moj’, Thompson ‘Moj dida i ja’, a ja pišem o ljubavi djeda prema unuku. U pjesmi ću spomenuti i baku - kaže.

Čaić je još kao student Muzičke akademije prošao audiciju za kazalište Komedija i u njemu proveo dvadesetak godina. Svira čak 12 instrumenata te je omiljen u Australiji i cijeloj dijaspori. 

Početkom Domovinskog rata pjevao je 'Hrvatine'. Došao je s prve ratne crte, sreo Marija Mihaljevića i rekao mu da ratuju, a nemaju nijednu pjesmu budnicu. Tako su nastale legendarne 'Hrvatine'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija