Show

Komentari 4

Lejla Filipović u novom izdanju: 'Kada poželiš malo topliju boju, iz plavuše se pretvori u brinetu'

Lejla Filipović u novom izdanju: 'Kada poželiš malo topliju boju, iz plavuše se pretvori u brinetu'

Svoju prepoznatljivu plavu kosu zamijenila je tamnijom nijansom smeđe, a dodala je i nekoliko plavih pramenova koji su totalno upotpunili novi izgled

Bivša Miss Hrvatske i supruga voditelja Tarika Filipovića (48), Lejla Filipović (44) inače nije sklona ekstremnim promjenama kada su u pitanju frizure, no ovog se puta ipak poželjela 'osvježiti', pa tako više nije plavuša, nego je brineta. Svoj novi izgled podijelila je društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kad poželiš malo topliju boju, a frizerka se zaigra, pa me iz plavuše pretvori u brinetu - napisala je Lejla uz fotku nove frizure.

Svoju prepoznatljivu plavu kosu zamijenila je tamnijom nijansom smeđe, a dodala je i nekoliko plavih pramenova koji su totalno upotpunili novi look.

Kasnije je objavila još jednu fotku na kojoj je imala kapu koja joj je skrivala novu frizuru, no pratitelji su joj svejedno udijelili hrpu komplimenata.

'Lijepa Lejla', 'Divna', 50 nijansi ljepote i gracioznosti', 'Prekrasno', oduševljeno su joj pisali pratitelji.

 Inače, Lejla je nedavno i otkrila koja je tajna njezinog dobrog izgleda. 

- Ja uvijek kažem da je kod mene stvar genetike. S godinama sam počela malo više paziti na prehranu, smanjila sam slatko jer nisam toliko aktivna. Imam faze kad vježbam i kad ne vježbam, a prisiljavam se i piti što više tekućine - rekla je Filipović.

Najčitaniji članci