Obavijesti

Show

Komentari 0

Producentica koja je optužila Ramba Amadeusa za seksualno uznemiravanje: 'Priznao je...'

Producentica koja je optužila Ramba Amadeusa za seksualno uznemiravanje: 'Priznao je...'
5

Želim da ovaj slučaj bude opomena bilo kojem muškarcu koji pomisli 'pljesnuti, pipnuti ili uštipnuti' drugu osobu bez pristanka, napisala je producentica

VIDEO

Producentica Lejla Kašić je ranije ove godine optužila pjevača Ramba Amadeusa (60) za seksualno uznemiravanje. Sada se ponovno oglasila o incidentu i rekla kako je saga dobila svoj kraj.

Lejla Kašić o Rambu Amadeusu: Neprimjereno i nedozvoljeno me je dodirivao i priznao je to...
Lejla Kašić o Rambu Amadeusu: Neprimjereno i nedozvoljeno me je dodirivao i priznao je to...

- U ožujku ove godine sam za seksualno uznemiravanje prijavila Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus. Kako je slučaj privukao ogromnu pažnju javnosti, ukazao u kolikom smo mizoginom blatu i direktno me izložio još jednoj vrsti nasilja - digitalnom nasilju, a danas konačno dobio epilog, u cilju informiranja javnosti želim priopćiti sljedeće: Antonije Pušić je danas priznao krivicu i osuđen je za prekršaj Zakona o javnom redu i miru, a njegovo ponašanje okarakterizirano je kao naročito drsko, bestidno i uvredljivo. Za to mu je izrečena novčana kazna - napisala je na društvenim mrežama. 

Rambo Amadeus

Dodala je i kako u Crnoj Gori, odakle su oboje, seksualno uznemiravanje još uvijek nije dio Krivičnog zakona, ali je zahvalna što je dobio barem nekakvu kaznu.

- Sada kada je sve završeno i kada je osuđeni dobio kakvu-takvu kaznu ponosna sam na sebe i zahvalna svim ljudima (i koje znam i koje ne znam) što su bili uz mene. Naročito Ani iz Centra za ženska prava i Jovani iz njihove pravne podrške. Kažem 'kakvu-takvu kaznu' jer Crna Gora još uvijek nema seksualno uznemiravanje u Krivičnom zakoniku - napisala je pa za kraj poručila:

- Želim da ovaj slučaj bude opomena bilo kojem muškarcu koji pomisli 'pljesnuti, pipnuti ili uštipnuti' drugu osobu bez pristanka. Želim da bude primjer djevojčicama, djevojkama, ženama da nema nedodirljivih. Da nismo krive, da nismo zaslužile, da nismo umislile. Samo ne trebamo šutjeti. Nikada. Nikome.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija