Show

Komentari 0

Lejla o Goranu i Stefani: Ipak je to show, on samo igra igru

Lejla o Goranu i Stefani: Ipak je to show, on samo igra igru

Goranova zaručnica će Stefani, kad izađe van, dočekati kao prijatelja. Lejla kaže da je njezina ljubav sa Sarajlijom jača od toga što bi se eventualno moglo dogoditi

Iako se mnogi pitaju što se to događa s Goranom i Stefani i jesu li se zaljubili, Goranova zaručnica Lejla ima odgovor na njegovo ponašanje kao i smeta li joj razvoj 'iskrica' koje su počele frcati između dvoje stanara.

- Ja mislim da sam dovoljno rekla time što sam ušla u Kuću. Ne čudi me uopće što se tamo događa, a Stefani je Goranov prijatelj kao i moj. Pa ovo je reality show, ne zaboravimo to - stala je Lejla u obranu svog dragog.

Također dodala je da Goran samo igra igru.

- Sve je to igra i svi oni igraju svoje igre, pa tako i Goran. Ne bih bila s njim četiri godine u vezi da se ovako, kako se ponaša u Kući, ponaša i izvan nje - otkrila je Lejla.

Na pitanje bi li joj smetalo da Goran ipak 'zgriješi' sa Stefani i je li njihova ljubav jača od toga što bi se eventualno moglo dogoditi između njega i Stefani, Lejla je i na to imala spreman odgovor.

- Naša ljubav je preživjela veće stvari od jednog reality showa, nitko ne može samo tako stati između nas -  rekla je Goranova zaručnica dodajući da će Stefani, kada izađe van, dočekati kao prijatelja.

Hoće li tome uistinu i biti tako, te što će se dogoditi ako Stefani večeras napusti Big Brother kuću, a Goran ostane, gledatelji će saznati danas, od 21 sat, u emisiji uživo, kada će u tajni dio kuće ući i osoba iznenađenja, a nominacije će biti lažne, piše RTL.

Najčitaniji članci