Obavijesti

Show

Komentari 1

Leona Paraminski o povratku u Hrvatsku: 'S Amerikancima je teško ostvariti dublji kontakt'

Leona Paraminski o povratku u Hrvatsku: 'S Amerikancima je teško ostvariti dublji kontakt'
5

Glumica sa suprugom Tinom Komljenovićem već osam godina živi u Americi, ali kaže da joj nedostaje europski način života pa postoji mogućnost da se vrate

Glumica Leona Paraminski (42) vratila se s desetomjesečnom kćerkicom Liv u Hrvatsku gdje će provesti dva mjeseca, a za Gloriju je ispričala kako se osjeća u ulozi majke i kakve planove ima za dalje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Iako se već u srpnju planira vratiti u Ameriku, trenutačno vrijeme provode u druženju bakama i djedovima, a glumica priznaje da su joj se prioriteti u životu promijenili od kad se rodila Liv.

- Imam novu dimenziju i perspektivu u životu. Shvatila sam što je bitno, a što ne. Prioriteti su mi se promijenili i sad lakše mogu reći 'ne' nekoj audiciji. Ali kad Liv još malo naraste, mislim da ću biti u najboljoj glumačkoj formi. I prije sam bila zadovoljna u svojoj koži, a sada ću biti još opuštenija u vezi vlastitog tijela - rekla je Leona.

Leona sa suprugom Tinom Komljenovićem već osam godina živi u Americi, ali kaže da joj nedostaje europski način života pa postoji mogućnost da se vrate.

- Mislim da ćemo se vratiti brže nego što smo mislili - bilo u Hrvatsku, bilo u neku drugu europsku zemlju. U Americi nam fale bake i djedovi, dugo ispijanje kave i šetnje Zagrebom koliko god bio nesređen. Europski način života nam je upisan u genetski kod. Ovdje su hrana i socijalni život kvalitetniji, a s Amerikancima je teško ostvariti dublji kontakt, iako su na prvu otvoreniji i veseliji od nas. Preformalni su i mi Europljani uvijek smo zanimljiviji njima nego oni nama. Dosta mi je i vječnog kalifornijskog ljeta, želim osjetiti druga godišnja doba - rekla je. 

Leona Paraminski objavila fotku s kćeri Liv: 'Naše hrvatsko ljeto'
Leona Paraminski objavila fotku s kćeri Liv: 'Naše hrvatsko ljeto'

Trenutačno ne razmišlja o poslu jer je u potpunosti posvećena majčinstvu, te planira da će se vratiti poslu iduće godine kad će Liv navršiti dvije godine.

POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA NAŽIVCIRALA SVEKRVU U ’TKO MI BOLJE KUHA’