Obavijesti

Show

Komentari 219

Brandon Marijani: Pričaj mi o seksu s Nemešom, kako je bilo

Brandon Marijani: Pričaj mi o seksu s Nemešom, kako je bilo
18

Zanimalo ga je jesu li 'golupčići' koristili zaštitu. Rekao je kako ima zdrave oči i da je vidio puno više akcije pod plahtama osim nevinog ljubakanja. Marijana je šutjela

VIDEO

Miriše mi na kišu, rekla je Marijana dok joj je Brandon rekao da mu priča o  seksu s Nemešom. 

Brandona je jako zanimalo jesu li 'golupčići' koristili zaštitu i kako im je bilo, no Marijana je bila ravnodušna na sve njegove provokacije. Pričao joj je čak o jednoj svojoj poznanici koja je varala supruga pa se 'razvezao' o lažnom moralu, no Šibenčanka je ostala 'mrtva hladna'. 

U razgovor Brandona i Marijane uplela se i Soraja koja je pitala o kakvom je seksu točno riječ jer ona nije ništa vidjela. Brandon joj je rekao kako ima zdrave oči i da je vidio puno više od ljubljenja, pravu akciju pod plahtama, no nije mu bilo zanimljivo gledati kako to drugi rade. 

Podsjetimo, Brandon se razljutio jedne noći kad su se Marijana i Nemeš seksali i demonstrativno izjurio iz sobe. Soraja je pak u razgovoru sa stanarima rekla kako to što se događa između Marijane i Nemeša za nju ni nije seks te da je i gledateljima sigurno već dosadilo gledati svaki dan jedno te isto.  

Više se neće truditi popravljati odnos s Marijanom

Stanarima u otpadu Veliki Brat pustio je snimku Nemeševog primanja nagrade. Nije im rekao da je riječ o lažnoj nagradi, no njima je sve to pomalo sumnjivo. 

- I Nemešova nagrada, a i sama dodjela su iste; pomalo su čudne - komentirala je Bojana, a i ostali stanari misle da je riječ o još jednoj šali Velikog Brata. 

Nemeševa nagrada, staklena vaza, na kraju je završila na otpadu. Marijana ju je tamo pospremila u ormar, no Veliki Brat uskoro ju je tražio pa je opet završila u Nemešovim rukama zbog čega je on bio jako sretan. Odmah je uzeo krpicu i krenuo 'glancati' svoju vazu. Kaže da mu je upravo ta nagrada najveća motivacija da ostane u showu do kraja. Kad ju je primio sjetio se da je u show došao kako bi se promovirao i to mu je uspjelo. 

- Ranije su me mnoge stvari gušile, ali sad moram gledati naprijed - rekao je Nemeš i dodao kako mu je jedino važno da on u kući ostane što dulje, a svejedno mu je tko će ispasti.

- Ako Marijana izađe to i neće biti tako loše. Ona to već dugo želi, a i vani ima važne stvari koje mora riješiti. Što se tiče našeg odnosa... neke stvari mogu napredovati samo do određenog trenutka , a onda jednostavno stanu ili nazaduju - rekao je Nemeš i dodao kako se više neće truditi popraviti odnos s Marijanom dok su u kući jer bi bolje bilo da te stvari rješavaju vani. 

'Pa nije on Madonna'

Horvat i Nirmal komentirali su kako im se čini da je sve ovo namješteno kako bi Nemeš bio kažnjen i povrijeđen jer je razbijao po kući. Vjeruju da će novac koji im je Veliki Brat zbog Nemeša oduzeo od glavne nagrade ići u humanitarne svrhe.

- Ma kojih 700.000 pregleda njegove pjesme?! Pa nije on Madonna - komentirali su stanari s podsmjehom.

'On mora utjecati na roditelje'

Iako je Marijana poprilično odlučna da se neće pomiriti s Nemešom, Bojana vjeruje kako njihov odnos sad stagnira, ali će se promijeniti čim se ponovo vide. Odnos BB 'golupčića' komentirali su i Nirmal, Nikola i Lester. Nirmal smatra da je glupo od Marijane što se naljutila na Nemeša kad je vidjela da je spavao s Milom i Tamarom i da su mu brijale prsa. Kaže da je sve ovo igra i da nema razloga za brigu. Razumije Marijaninu zabrinutost zbog reakcije Nemešovih roditelja na njihovu vezu.

- Nemeš mora utjecati na svoje roditelje kako bi promijenili mišljenje o Marijani da bi njih dvoje u vanjskom svijetu mogli funkcionirati kao par. Ako je Nemeš pravi muškarac, stajat će iza nje kako je i obećao - rekao je Nirmal.

'Da je moja takva odmah bih je ostavio'

Lester kaže da si nikad ne bi dozvolio da bude u situaciji u kakvu se Nemeš 'uvalio'.

- Upropastio si je život. Ja bi se upustio u takvo što tek da sam sto posto siguran u tu djevojku. Kad se samo sjetim Marijaninog ponašanja na djevojačkoj večeri... Da se meni cura tako ponaša ostavio bih je istog trenutka - kaže Lester i dodaje da se Nemeš drži kao najveća muškarčina na svijetu, ali Marijani previše popušta.

'Predobro smo izgledali zajedno'

Lesteru je rođendan pa stanari u otpadu slave. Čestitao mu je i Brandon iako su i dalje u jako lošim odnosima. Brandon mu ne želi pružiti ruku pomirenja, smatra da je pretjerao s izoliranjem od njega. 

- Nas dvoje smo predobro izgledali zajedno i to su zamijetili svi stanari i to im je zasmetalo - rekao je Brandon u razgovoru sa Sorajom koja ga je uvjeravala da bi se Lester družio s njim da nije povodljiv i da ne sluša toliko Nikolu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 219
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri