Show

Komentari 53

Let 3 na pozornici se pojavio u haljinama: U stražnjicama imali ruže, a u rukama držali rakete

Let 3 na pozornici se pojavio u haljinama: U stražnjicama imali ruže, a u rukama držali rakete

Riječka grupa ranije je najavila kako će na Doru doći traktorom, a to se danas i dogodilo.. Na traktoru je svjetlima bilo ispisano 'ŠČ', što je dio iz njihove pjesme 'Mama Šč'

Riječki rokeri Let 3 nastupili su na ovogodišnjoj Dori s pjesmom Mama ŠČ!, a njihova izvedba podigla je atmosferu u opatijskoj dvorani Marino Cvetković.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dečki su još jednom dokazali da su jedinstvena pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni. Izražavaju se na više razina - specifičnim tekstovima, zanimljivim kreacijama u kojima nastupaju, performansima.

Na Dori su se pojavili, kako kažu Zoran Prodanović - Prlja i Damir Martinović - Mrle, jer im je netko smjestio.

Članovi benda bili su odjeveni u stilizirane vojne uniforme i našminkani, a jedan od njih čak je glumio i Lenjina koji drži dvije rakete u ruci, dok mu na čelu piše 'Njinle'.

U stražnjicama su imali i velike crvene ruže.

Riječka grupa ranije je najavila kako će na Doru doći traktorom, a to se danas i dogodilo. Na traktoru je svjetlima bilo ispisano 'ŠČ', što je dio iz njihove pjesme 'Mama Šč'.

Opatija: Let 3 traktorom stigao ispred dvorane gdje ?e nastupiti na Dori

Vozili su se u prikolici. Na našminkanim licima isticao se žarko crveni ruž. Pjesma s kojom će nastupiti svirala je u pozadini, a njihovi fanovi su je glasno pjevali.

- Dobro večer svima, ajmooo! - vikao je Zoran Prodanović Prlja na mikrofon, mašući bijelom zastavom sa crvenim slovim 'ŠČ' u sredini. 

Opatija: Let 3 traktorom stigao ispred dvorane gdje ?e nastupiti na Dori

Najčitaniji članci