Obavijesti

Show

Komentari 0

Letu Štuke 14. lipnja natupaju u Tvornicu kulture!

Letu Štuke 14. lipnja natupaju u Tvornicu kulture!
1

Legendarni sarajevski bend Letu štuke dolazi u Zagreb 14. lipnja u Tvornicu kulture u 22 sata. Nešto manje od dva tjedna, gotovo su rasprodane jeftinije ulaznice

VIDEO

Letu štuke će premijerno u Zagrebu izvesti svoje najveće hitove i to u novim unplugged aranžmanima, a pridružit će im se i gosti. Intimnija atmosfera ovog koncerta učinit će ovaj nastup Letu Štuka uistinu posebnim iskustvom te će publika uživati u starijim hitovima u novom ruhu. Unplugged nastupi u regiji će se snimati, da bi band mogao objaviti unplugged album, ujedno i njihov prvi live album. 

Vođa benda Dino Šaran najavio je dugoočekivanu svirku: "Uvijek pravim kontra potez. Prije je bila elektronika, sad ide nešto potpuno čisto, bez struje. S unpluggedom radimo nekakvu reviziju svog dosadašnjeg rada i pročiščavanja aranžmana tako da pjesme isplivaju same od sebe, bez tih popratnih produkcijskih elemenata."

Uz osnovne članove banda kojeg čine Dino Šaran (vokal,gitara), Djani Pervan (bubnjar, producent), Emir Jugo (gitara), Bojan Ahac (klavijature) i Dejan Ostojić (bas gitara), na unpluggedu će im se pridružiti i Igor Pavlica na trubi (ex. Jinx, Haustor), Vanja Petrov s violinom i Eso Bratović na gitari (ex "Skroz").

Letu Štuke su se proslavile debitantskim albumom „Letu štuke“ i hitovima „Mjesto za dvoje" , „Šutiš“, „Minimalizam“, te duet s Darkom Rundekom „Sunce“. Nakon prvijenca slijedi uspješan nastavak, CD „Proteini i ugkljikohidrati" iz 2008. i singlovi „Tesla“, „Paranoja“, „Belladonna“, „Psiho“. Trilogiju zatvara album "Brojevi računa" i singlovi: "Brojevi računa", "U ovom svijetu" i "Dembelija. Nedavno su objavili i samostalni singl "Padaj".

Prvih 200 ulaznica je u prodaji po cijeni od 50 kuna, nakon čega će cijena u pretprodaji biti 65 kuna. Na dan koncerta na ulazu Tvornice cijena će iznositi 80 kuna.

Pretprodajna mjesta: Tvornica kulture, knjižara Rockmark i sva prodajna mjesta u sustavu Entrio i www.entrio.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...