Obavijesti

Show

Komentari 81

Lidija Bačić: Da postanem vila začarala bih zgodnog princa

Lidija Bačić: Da postanem vila začarala bih zgodnog princa
7

Pod vodstvom fotografkinje Ive Lulić i Jadranke Pezo, priča o nježnim šumskim vilama postala je stvarna tim više jer su se poznate Hrvatice izvrsno utjelovile ta nježna bića

VIDEO

U prelijepom prirodnom ambijentu park šume Maksimir snimljen je bajkovit editorijal. U priči o šumskim vilama izvrsno su se snašle ambasadorice studija Marcela pjevačica Lidija Bačić, glumica Ana Vilenica, nekadašnje Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura i Ivana Delač Đolo, bivše Miss Hrvatske Ivana Ergić i Nina Slamić Gudeljević te poznata manekenka Nikolina Miletić. 

Pod kreativnim vodstvom fotografkinje Ive Lulić i Jadranke Pezo,  priča o nježnim šumskim vilama postala je stvarna tim više jer su se poznate Hrvatice izvrsno utjelovile ta nježna bića. Sve su odmalena vjerovale kako dobre vile postoje, a koje od njih su im bile najdraže provjerili smo na setu snimanja. 

- Kad govorimo o vilama ne mogu pobjeći od svog prezimena Vilenica. Bas mi je vilinsko. Saznala sam da su Vilenice po predaji bile žene koje su znale liječiti, a to su naučile od vila. Moja baka pričala mi je o vilama koje bi se noću skupljale i plesale, a ako bi zajahale konje, ujutro bi ti konji imali ispletene pletenice na grivi. Takve konje nisu smjeli dirati. Volim svoje prezime i nekad se stvarno osjećam kao vila - rekla je lijepa Ana .

Ivana Mišura u djetinjstvu je najviše voljela bajku 'Pepeljuga' i priču o djevojci kojoj je dobra vila pomogla napraviti haljinu i staklene cipelice za kraljevski bal. 

- Vjerujem u dobre vile, a danas su to definitivno naše majke koje će sve učiniti da budemo sretni - kaže Ivana. 

Nina Slamić Gudeljević kad je  bila mala vjerovala je u Zubić vilu. '

- Mama me načula da moram svaki dan prati zubiće jer Zubić vila donosi  poklone samo za zdrave i bijele zube. Ja sam ih redovno prala i za svaki zubić poklone dobivala - prisjeća se Nina. 

U Zubić vilu vjerovala je još jedna Miss Hrvatske, Ivana Ergić

- Kao mala, vjerovala sam u Zubić vilu. Za svaki mliječni zub ostavljala mi je novac ispod jastuka i novi trajni zub na mom osmjehu - rekla je.

Kad govorimo o djetinjstvu i vilama, ona koja je itekako ostala u sjećanju Nikoline Miletić je Plava vila koja govori Pinokiju da će postati pravi dječak ako bude hrabar, marljiv i iskren. Kao što su svi ljudi često rastrgani između dobra i zla, tako je bio i Pinokio, no dobra vila ga je pokušava usmjeriti na pravi i dobar put.

- Nijedna laž ne prođe nekažnjeno, zato uvijek treba govoriti istinu. Moje dobre vile su moji roditelji koji su me podučili svemu onom što je vrijedno truda i dobro u životu te da se uvijek trudim biti bolji čovjek - iskrena je Nikolina. S njom se slaže Ivana Delač Đolo koja dodaje kako je i njezinom sinu do sad jedna od dražih lektira upravo Pinokio zbog  poučne priče. 

Popularna pjevačica Lidija Bačić kao djevojčica nije vjerovala da postoje vile. 

- Voljela sam čitati i gledati bajke u kojima vila pretvara sluškinju u najljepšu princezu sa najljepšom haljinom, a potom sam obožavala i priču u kojoj vila preuzima negativnu ulogu pa baca kletvu na Trnoružicu. Kao malena zamišljala sam da je život bajka, ali onda sam odrasla. No zato često uživam u raznim ekraniziranim bajkama, a sad imam i ove fotografije pa sam se već zamislila kao vila i kako bacam čari na nekog zgodnog princa - kroz smijeh je kazala Lidija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 81

VIDEO

Sjećate li se mišićavog Ervina iz Big Brothera? Pohvalio se s par fotki, evo kako danas izgleda!
REALITY ZVIJEZDA

Sjećate li se mišićavog Ervina iz Big Brothera? Pohvalio se s par fotki, evo kako danas izgleda!

Sarajlija je jako ponosan na svoj izgled, a isklesanim torzom oduševljava brojne pratiteljice

Još je malo ostalo do vjenčanja godine! Evo koje je poklone 'naručio' sin Roda Stewarta
U DUBROVNIK STIŽE I ELITA

Još je malo ostalo do vjenčanja godine! Evo koje je poklone 'naručio' sin Roda Stewarta

Nicole i Liam zajedno su već 13 godina, a odabrali su Dubrovnik za vjenčanje jer su Nicoleini djed i baka od tamo emigrirali u SAD
Karleušin muž o porukama koje je slao Severini: 'Nagovorili su me prijatelji, zato sam to učinio'
DUŠKO TOŠIĆ

Karleušin muž o porukama koje je slao Severini: 'Nagovorili su me prijatelji, zato sam to učinio'

Bivši nogometaš i bivši suprug srpske pjevačice Jelene Karleuše otkrio je zašto je kontaktirao Severinu