Show

Komentari 5

Lidija i dalje teše liniju, a noge joj sve mršavije: 'Vježbala sam'

Lidija i dalje teše liniju, a noge joj sve mršavije: 'Vježbala sam'

Nakon izlaska iz showa bivša kandidatkinja je izazvala oduševljenje svih onih koji su navijali za njezinu pobjedu, a mnogima je bila favorit. Život je nije mazio, a sve je za sobom donosilo kilograme. No, sada se dotjerala

Karlovčanka Lidija Tomić (36) u zadnjoj sezoni reality showa 'Život na vagi' za dlaku je izbjegla pobjedu. Tijekom showa je skinula 49,5 kilograma, no ona i dalje redovito trenira.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na društvenim mrežama ponekad objavljuje fotografije svojeg daljnjeg napretka u postizanju željene težine. Prije showa imala je 118,1 kilogram.

Na posljednjoj fotografiji na Instagramu pozirala je u mini haljini. Istaknula je noge koje su joj sada vidno mršavije, a u opis je kratko napisala:

- Što sam starija i gluposti su mi kvalitetnije. Iskustvo je bitno, a i vježbala sam - napisala je, čime je svojim pratiteljima dala do znanja kako i dalje brine da ostane u formi. 

Lidija je nakon izlaska iz showa izazvala oduševljenje svih onih koji su navijali za njezinu pobjedu, a mnogima je bila favorit. 

Prilikom ulaska u show obitelj je bila ponosna na Lidiju koja se odlučila boriti s viškom kilograma. Za majku kaže da je najdivnija osoba na svijetu, a pokojni otac je bio alkoholičar. Roditelji su joj se razveli dok je bila mala, a onda je nastavila živjeti s ocem, koji ju je u pijanstvu znao tući. 

Život je nije mazio pa je ju osim nesretne obitelji zadesila još jedna nesreća. Suprug joj je preminuo na prvu godišnjicu braka. 

- Prije suprugove smrti sama sam uspjela smršavjeti 25 kilograma, ali poslije tog tragičnog događaja u roku od dva do tri mjeseca vratila sam kile natrag - objasnila nam je jednom prilikom. Htjela je jesti jer je smatrala da će tako ublažiti bol zbog gubitka voljene osobe. No, 'stala je na loptu' i dotjerala svoju liniju uz puno truda. 

 

 

Najčitaniji članci