Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
179 komentara

Lidija uzvratila Šimleši: Pišete o mom tijelu, i vi ste trivijalni

Šimleša se u svojoj kolumni osvrnuo na slavne dame koje pozornost plijene svojim izgledom. Spomenuo je i Lidiju Bačić koja se oglasila na Instgramu te odgovorila Šimleši

Foto: Pixsell/Privatni album
179 komentara

Bruno Šimleša (37) osvrnuo se na zvijezde koje objavljuju 'razgolićene fotografije na svojim društvenim mrežama' te se pitao kako one mogu biti uzor našim kćerima i unukama.

POGLEDAJTE VIDEO:

U kolumni koju možete pročitati OVDJE osvrnuo se i na Lidiju Bačić (31). Pjevačica je nakon toga na društvenoj mreži objavila otvoreno pismo Šimleši.

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

Lidijino pismo koje je objavljeno u dva dijela prenosimo u cijelosti:

Poštovani gospodine Šimleša,

Vaša kolumna u Jutarnjem se u velikom dijelu oslonila na moju guzicu i sise, a u pokušaju da kazete nešto vrijedno spomena o trivijalnoj fotki sa plaže( gdje sam, zamislite čuda, u kupaćem) i sami ste postali trivijalni.

Kontradiktorno je stajati iza stava u kojem kažete da mi pjevačice ( pri tome zaboravljate i golišave pjevače: Gobac, Mrle i Prlja, Adam Levine, Mercury, Iggy Pop i niz drugih...) prodajemo tijela za lajkove i klikove koje onda naplatimo koncertima i sponzorstvima.

Pa i Vi pišete o ljubavi i smješkate se na portalima i Facebooku, a sve da bi dobili novac ili sudjelovanje u osrednjim emisijama poput dokumentarne sapunice SAMO NEBO ZNA (ne kažem da nije uspjela i bila gledana isključivo zbog Vas, Vi ste od sebe dali najbolje što znate).

Zvati se piscem, a biti tako površan je prilično začuđujuće, ja na Vašem mjestu ne bi javno pisala nešto o čemu nemam pojma.
Glazba i popularnost su i vizualni. Novo je vrijeme.

I ja mogu secirati komentare na Vas.

kutak | Autor: Igor Soban/PIXSELL Foto: Igor Soban/PIXSELL

Na primjer komentari na portalima o Vama kako Vas žene vide su: "šamarala bi ga samo da mu maknem taj smiješak s lica" , "uuu...i emisija mu je njanjava kao i on", "smor"...itd...

Muškarci Vas vide puno kraće i konkretnije: "licemjerni šarlatan", "reciklator američke self-help literature"..

Kažem, glazba i popularnost su i vizualni.

Prilično ste površni ako mislite da privatno neka od naših ili stranih poznatih žena ne može biti divna, zaljubljena, načitana, odgojena, socijalno brižna!?!!

Takva površnost koju pokazujete je često i prva odlika krkana o kojima pišete u svom tekstu. Zapitajte se malo ;

 

OTVORENO PISMO GOSPODINU ŠIMLEŠI POVODOM NJEGOVE KOLUMNE 2.DIO ... Kažem, glazba i popularnost su i vizualni. Prilično ste površni ako mislite da privatno neka od naših ili stranih poznatih žena ne može biti divna, zaljubljena, načitana, odgojena, socijalno brižna!?!! Takva površnost koju pokazujete je često i prva odlika krkana o kojima pišete u svom tekstu. Zapitajte se malo ;) Tvrdite da uz zategnuta tijela nemamo zategnuta srca i umove ( što god to značilo). Vi ste mene nekad sreli ili pričali sa mnom, a ja Vas se ne sjećam? Znate nešto o mom privatnom životu, naobrazbi, obitelji, odgoju, karijeri, mom glazbenom putu zadnjih 10 godina, talentu i svim nagradama za najbolji vokal? Pozivam Vas zato na prvi koncert na koji mozete doći, besplatni ulaz Vam osiguravam i bit ćete moj gost :) Onda kad popričamo, kad vidite puno publike koja pjeva sa mnom, kad čujete moj glas, onda možda i shvatite da ja svoj novac zarađujem na koncertima i svojim glasom. Mislim da onda nećete imati potrebu pisati ono što ne razumijete. Govorite o uzorima? Ne mislim da Vaša djeca trebaju klikati instagrame i portale niti tražiti uzore u pjevačicama ili nogometašima. Vi im budite uzor! Potrudite se i preuzmite odgovornost za svoje dijete, ne klikajte na članke o guzicama nego naučite dijete vrijednostima, samosvijesti, da poštuje tuđe izbore, da ne osuđuje prije nego upozna osobu... Pokažite djetetu da ste bogati srcem pošto tvrdite da osobe bogate dekolteom nemaju i bogato srce. Ugodan dan. Lidija

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Tvrdite da uz zategnuta tijela nemamo zategnuta srca i umove ( što god to značilo). Vi ste mene nekad sreli ili pričali sa mnom, a ja Vas se ne sjećam? Znate nešto o mom privatnom životu, naobrazbi, obitelji, odgoju, karijeri, mom glazbenom putu zadnjih 10 godina, talentu i svim nagradama za najbolji vokal?

Pozivam Vas zato na prvi koncert na koji možete doći, besplatni ulaz Vam osiguravam i bit ćete moj gost :) Onda kad popričamo, kad vidite puno publike koja pjeva sa mnom, kad čujete moj glas, onda možda i shvatite da ja svoj novac zarađujem na koncertima i svojim glasom.

Mislim da onda nećete imati potrebu pisati ono što ne razumijete.

Govorite o uzorima? Ne mislim da Vaša djeca trebaju klikati Instagrame i portale niti tražiti uzore u pjevačicama ili nogometašima. Vi im budite uzor!

Potrudite se i preuzmite odgovornost za svoje dijete, ne klikajte na članke o guzicama nego naučite dijete vrijednostima, samosvijesti, da poštuje tuđe izbore, da ne osuđuje prije nego upozna osobu... Pokažite djetetu da ste bogati srcem pošto tvrdite da osobe bogate dekolteom nemaju i bogato srce.

Ugodan dan.

Lidija

 

OTVORENO PISMO GOSPODINU ŠIMLEŠI POVODOM NJEGOVE KOLUMNE 1.DIO Poštovani gospodine Šimleša, Vaša kolumna u Jutarnjem se u velikom dijelu oslonila na moju guzicu i sise, a u pokušaju da kazete nešto vrijedno spomena o trivijalnoj fotki sa plaže( gdje sam, zamislite čuda, u kupaćem) i sami ste postali trivijalni. Kontradiktorno je stajati iza stava u kojem kažete da mi pjevačice ( pri tome zaboravljate i golišave pjevače: Gobac, Mrle i Prlja, Adam Levine, Mercury, Iggy Pop i niz drugih...) prodajemo tijela za lajkove i klikove koje onda naplatimo koncertima i sponzorstvima. Pa i Vi pišete o ljubavi i smješkate se na portalima i facebooku, a sve da bi dobili novac ili sudjelovanje u osrednjim emisijama poput dokumentarne sapunice SAMO NEBO ZNA ( ne kazem da nije uspjela i bila gledana iskljucivo zbog Vas, Vi ste od sebe dali najbolje što znate). Zvati se piscem a biti tako površan je prilično začuđujuće, ja na Vašem mjestu ne bi javno pisala nesto o čemu nemam pojma. Glazba i popularnost su i vizualni.Novo je vrijeme. I ja mogu secirati komentare na Vas. Naprimjer komentari na portalima o Vama kako Vas žene vide su: "šamarala bi ga samo da mu maknem taj smiješak s lica" , "uuu...i emisija mu je njanjava kao i on", "smor"...itd... Muškarci Vas vide puno kraće i konkretnije: "licemjerni šarlatan", "reciklator američke self-help literature"...

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Naši partneri pišu
Message