Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
137 komentara

Lidija vrijeđala Alena: 'Ponašaš se kao majmun i licemjeran si'

Što se ove situacije tiče, samo se treba smiriti, prespavati i sutra je novi dan. Spreman sam ponovno razgovarati, imam toliko živaca i smirena sam osoba, zaključio je Splićanin

Foto: RTL
137 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Marinko: 'Ja sam za Valentinu običan, nije ona za nižu klasu'

U četvrtak navečer u showu 'Brak na prvu' gledatelji su zaista imali što vidjeti… Sve je počelo vrlo romantično te se odnos nekih parova naizgled kreće u idealnom smjeru, a onda je uslijedila prava drama. Ipak, broj jedan na ljestvici drame opet su bili - Lidija i Alen!

POGLEDAJTE VIDEO: 

Mladenci su bili na medenome mjesecu, što je za jedne rezultiralo da se bolje upoznaju i povežu, a za druge da se još više udalje. Naime, Lidija i Alen već su imali svoju prvu bračnu svađu nakon koje su donekle uspjeli izgladiti stvari, otišli su na romantičnu večeru, lijepo razgovarali, a onda se pri povratku u apartman dogodio potpuni preokret.

Foto: RTL

„Nije mu se svidjelo kako s njim pričam u autu i onda mi je rekao da sam glasna i da se stišam, cenzurirao me“, krenula je prepričavati Vinkovčanka razlog svađe sa suprugom.

„Nije stala, stalno ponavlja ista pitanja i sama odgovara“, kazao je u svoju obranu Alen koji je potom odbio riješiti problem nasamo s Lidijom, nego ju je pozvao pred kamere, Dejana i Gogu kako bi cijelo društvo čulo što ona ima reći.

Foto: Dalila Žuklić

„Kad se upale kamere, govoriš da je sve 'lipo', maksimalno si neiskrena osoba. Ti si svaki dan druga osoba. Ne sviđaš mi se, licemjeran si i izigravaš majmuna pred kamerama. Mogao bi proći za političara jer stalno ima isti izraz lica i iste floskule, može prodavati maglu. Ne želim biti na TV-u i napadati nekog lika koji je došao tražiti ljubav svog života u 44. godini, a ne sjeća se nijedne bivše veze. Nisam zato došla ovdje, a on je to napravio namjerno“, kroz krokodilske suze izgovarala je vidno uzrujana Lidija, koja smatra da je Alen namjerno napravio scenu pred kamerama.

„Što se ove situacije tiče, samo se treba smiriti, prespavati i sutra je novi dan. Spreman sam ponovno razgovarati, imam toliko živaca i smirena sam osoba“, zaključio je Splićanin.

Foto: Dalila Žuklić

No to nije bila jedina nesuglasica među parovima, Gordana je također prozvala Milana kako traži ženu od 60 kilograma, a on sâm ima više od 100 pa ga je iznenadila izjavom da ona želi biti u prijateljskoj vezi. Marinku je također dojadilo slušati Valentinino „pametovanje“ pa su i oni medeni mjesec završili u hladnijim odnosima.

A sada malo vedrije vijesti - zaljubljeni Luka i Nadia uživali su u adrenalinskom parku dok su Gordana i Dejan i dalje u idiličnom odnosu, a Nikolina priznaje kako ima pomaka u braku s Adamom.

Foto: RTL

Nakon medenog mjeseca parovi su otišli iz romantičnih vila Istre i Dalmacije te su se preselili u svoje nove kuće i stanove u Zagrebu, gdje ih sada čeka nova faza eksperimenta - zajednički život!

„Bit će teško sada biti s nekim 24 sata dnevno, bit će to veliki izazov!“ priznala je Gordana Marelli dok Dejan ne vidi nikakav problem u tome.

Foto: Dalila Žuklić

Jesu li svi parovi spremni za veliki korak naprijed i kome će zajednički život otvoriti oči - doznat će se u nastavcima koji slijede. Show 'Brak na prvu' pratite od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL-u!

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Gledatelji o Nikolini: 'Adam se skinuo i odjednom joj je dobar'

Naši partneri pišu
Message