Obavijesti

Show

Komentari 58

Lidija: Za 30 godina vidim se na bini, poput Olivera, Miše, Lisac

Lidija: Za 30 godina vidim se na bini, poput Olivera, Miše, Lisac
6

Dalmatinka je ispričala kako je njezin talent prvo otkrila majka, koja ju je zatim usmjeravala i podržavala kad je bila nesigurna. Sad je, kaže Bačić, ponosna što joj je kći ostvarena pjevačica

VIDEO

Pjevačica Lidija Bačić Lille (35) redovito svojim pratiteljima servira provokativne fotografije na društvenim mrežama. Unatoč koroni, nedavno je u krugu svojih najmilijih proslavila svoj rođendan. Istaknula je kako radi posao koji voli, okružena je dobrim ljudima, trudi se uživati u svakom danu i jedva čeka iduće uspješne godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: Lidija pjeva Oliverov hit 'Dobro jutro tugo'

Pokretanje videa...

Lidija Bačić: Dobro jutro tugo 02:39

Dodala je kako je uvijek zaljubljena u život i svoje drage ljude.

- Zaljubljenost je lijep osjećaj, biti povezan s partnerom ili obitelji je važan segment života, bez toga su ljudi usamljeni - rekla je Lille za Novi list. Opisala se kao iskrenu, odanu, vatrenu, temperamentnu i borbenu ženu. 

Pjevanjem se bavi od 10. godine, a otkriva kako je mama bila ta koja ju je usmjeravala i prepoznala njen talent, na čemu joj danas neizmjerno zahvaljuje.

Lidija Bačić zapjevala pokojnom Oliveru u čast: Poslušajte kako zvuči njezina verzija 'Nocturna'
Lidija Bačić zapjevala pokojnom Oliveru u čast: Poslušajte kako zvuči njezina verzija  'Nocturna'

- Neumorno me, i kad sam bila nesigurna, vukla naprijed i sad je ponosna što sam ostvarena pjevačica - tvrdi Lidija. Najbolje za nju, kaže, tek dolazi. Zaključila je kako se velike karijere rezimiraju nakon 20, 30 godina te da će tu biti još puno hitova. Za tri desetljeća Bačić se i dalje vidi na pozornici. 

- Kao velikani Oliver, Mišo, Tereza, Josipa - poručuje. 

Ljeto provodi kupajući se po cijele dane, radila je na novim pjesama, ali unatoč tome što je bila okupirana poslom nije zaboravila vjerne pratitelje koji jedva čekaju Lidijinu novu fotku da je prokomentiraju i udijele joj hrpu komplimenata na račun njezina izgleda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu