Obavijesti

Show

Komentari 45

Lijepe, bogate i popularne: One su iskusile partnerovu nevjeru

Lijepe, bogate i popularne: One su iskusile partnerovu nevjeru
1

Za njima uzdišu milijuni muškaraca širom svijeta. Ipak, ni njih nisu mimoišla ljubavna razočaranja i neuspjesi. Ove poznate dame iskusile su partnerovu prevaru

VIDEO

Slomljeno srce ne bira 'žrtve', a ovim slavnim damama dogodilo se upravo to.

Jennifer Lopez

U intervjuu za britanski 'Glamour' 2015. pjevačica je podijelila mudrosti koje je spoznala nakon prevare. Doduše, nije otkrila tko je bio taj koji je varao. 

- Shvatite da se prevara nije dogodila zbog vas. Kad vas netko vara, to više govori o njemu. O njegovim manama. Ali, dosta žena osjeća da je prevara posljedica njihovih nedostataka, da nešto s njima nije u redu. Istina je da je u pitanju ego onog koji vara i ono nešto što im je potrebno da ga ispuni. To ih tjera da traže sreću van veze. A ne zato što mi nismo bile dovoljne - ispričala je prevarena J.Lo (47)

Britney Spears

Tijekom koncerta u Las Vegasu 2014., taman kad je u medijima izašla informacija da ju je tadašnji dečko David Lucado vara, obratila se publici.

- Čini mi se da već svi znaju da me moj dečko varao. Ali najbolji dio kod prekida je da slijede novi dečki, izlasci, romantika. O moj Bože, treba mi jedan seksi frajer. Ima li koji seksi frajer u publici - zavapila je Britney (35).

Khloe Kardashian

Reality zvijezdu prevarila su dva partnera.

- Lamar je radio sve što je mogao da bih se osjećala kao princeza, tako da nikad nisam ni sumnjala na prevaru. Bio je tako dobar - rekla je o prevari bivšeg supruga Lamara Odoma.

O prevari bivšeg dečka Jamesa Hardena govorila je u emisiji 'Kokteli s Khloe'.

- Jednostavno ne želim imati veze s ljudima koji kažu da žele monogamiju, a onda švrljaju okolo - zaključila je Khloe (32).

Meg Ryan

Pixsell

Sada već davne 2000.,dok je bila u braku s Dennisom Quaidom, započela je vezu sa kolegom Russellom Croweom.

- Denis mi nije bio vjeran dugo vremena i to je bilo vrlo bolno. Nakon razvoda sam saznala još mnogo o svemu tome - otkrila je Meg (55).

Kourtney Kardashian

Još jedna članica slavne obitelji kojoj u ljubavi nisu 'cvjetale ruže'. Najstariju sestru Kardashian partner Scott Disick (33), s kojim ima troje djece, prevario je nekoliko puta.

Disick je poznat po svojoj ovisnosti o partijanju i ženama, a Kourtney (38) je s njim zbog toga prekinula već nekoliko puta. Pred kamerama realityja 'Keeping Up With The Kardashian', Kourtney je prošle godine plakala kad je u tabloidima vidjela Scotta s nepoznatom manekenkom na jahti. 

Gwen Stefani

Nakon 13 godina braka, pjevačica je uhvatila svog supruga, glazbenika Gavina Rossdalea (51), u preljubu. Naime eksplicitne fotografije njega i njegove ljubavnice slučajno su se s njegovog mobitela prebacile na iPad kojeg koristi cijela obitelj. Gavin je Gwen (47) varao s dadiljom koja je čuvala njihovo troje djece. 

Gwen je bila šokirana otkrićem te je odmah zatražila razvod. 

Eva Longoria

Instagram

Zvijezdu serije 'Kućanice' mnogi časopisi su prozivali jednom od najljepših žena svijeta. No njen bivši suprug, košarkaš Tony Parker (34) je ipak odlučio 'sreću' pronaći u tuđem krevetu. Eva (42) je nakon tri godine braka, 2010. pronašla u njegovom mobitelu desetke lascivnih poruka koje je izmjenjivao sa bivšom suprugom svog suigrača. 

Longoria je odmah zatražila razvod te je mjesecima zbog toga bila u depresiji.

- Pitala sam se je li stvar u tome da nisam dovoljno seksi, lijepa ili pametna. No prestala sam tako razmišljati i shvatila sam da nije stvar u meni - rekla je tada glumica. 

Sandra Bullock

Reuters/Pixsell

Glumica koja slovi za jednu od najunosnijih u Hollywoodu bila je shrvana kada je saznala da ju je bivši suprug Jesse James (47)  prevario s nekoliko žena, uključujući i striptizetu.

Jesse i Bullock (52) su mjesecima prije razvoda pokrenuli proces posvajanja malenog Louisa, a tijekom brakorazvodne parnice, glumica je sama završila proces i dobila puno skrbništvo nad njim.

James je kasnije u medijima priznao da je kriv za preljub. Poslije je bio u vezi s tattoo umjetnicom Kat Von D, koja je s njim prekinula nakon što ju je prevario nekoliko puta. 

Jennifer Aniston

Jennifer (48) i Brad Pitt (53) bili su jedan od najpoznatijih holivudskih parova sve do trenutka kada je Pitt prihvatio ulogu za film 'Gospodin i gospođa Smith'. Na setu tog filma zaljubio se u kolegicu Angelinu Jolie, s kojom je počeo aferu kada je još bio u braku s Aniston. Iako Brad i Jen nikada nisu priznali da je Angie bila razlog razvoda, svi su 'povezali' priču.

Angelina je nakon premijere filma rekla da je 'pala' na Brada. Intervju je pročitala i Aniston koja tada nije bila svjesna što se događa. 

- Samo sam pomislila da su neke stvari koje je rekla jako neprikladne. Rekla je da je svakog dana jedva čekala doći na posao. To nije bilo kul - rekla je kasnije Jennifer. 

Sienna Miller

Pixsell

Sienna (35) i Jude Law  (44) djelovali su kao stvoreni jedno za drugo. No glumac je 'zaribao' stvar kada je počeo aferu s dadiljom koja mu čuva djecu. Nakon što je to izašlo u javnost, izbio je skandal. Jude se javno ispričao svojoj supruzi te svojoj i njenoj obitelji na neugodnosti. 

No Sienna je kasnije 'pala' na oženjenog muškarca s četvero djece koju je svoju obitelj napustio zbog nje. Kasnije je s njim raskinula, a svoj je 'pothvat' pripisala buntovničkom duhu. Tada je imala 27 godina. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski