Obavijesti

Show

Komentari 1

Evo kako slavne zvijezde slave Noć vještica: Neprepoznatljivi

Evo kako slavne zvijezde slave Noć vještica: Neprepoznatljivi
10

Noć vještica se u Americi smatra jednim od najvažnijih dana u godini, pogotovo u svijetu slavnih, gdje se svake godine prati tko će imati najbolji kostim

VIDEO

Noć vještica u Americi rezervirana je za najveće i najluđe tulume godine. Slavne zvijezde tu su noć neprepoznatljive, a njihovi kostimi svake godine nadmaše one prethodne. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:32

Američka tvrtka 'Casamigos', čiji su vlasnici glumac George Clooney i Rande Gerber, suprug manekenke Cindy Crawford, organizirala je jedan od najvećih tuluma ove godine na kojemu su se našle neke od najpoznatijih zvijezda, poput Megan Fox, Tyge, Wiz Khalife...

Kim Kardashian pokazala kako je uredila kuću za Noć Vještica: 'Kako možeš tu spavati? Jezivo'
Kim Kardashian pokazala kako je uredila kuću za Noć Vještica: 'Kako možeš tu spavati? Jezivo'

Glumica Megan Fox (36) došla je u pratnji svojeg zaručnika Machine Gun Kellyja, a par se maskirao u drugi poznati par, Pamelu Anderson i Tommyja Lee-a. Fox se u potpunosti posvetila svojem kostimu pa je tako svoju klasičnu smeđu kosu zamijenila plavom perikom, a na sebi je imala usku haljinu od lateksa.

Manekenka Paris Hilton (41) odlučila se za kostim lika iz najdraže crtane serije 'Mjesečeva ratnica'. Hilton je obukla bijelu majicu s ugrađenim korzetom, plavu mini suknjicu, a sve je to upotpunila crvenim visokim čizmama. Cijela kombinacija bila je ukrašena svjetlucavim kamenčićima.

Pjevač Tyga ove se godine maskirao u lik iz kultnog filma 'E.T.', a malo tko je zapravo mogao prepoznati da je ispod maske upravo on. 

Glumac Josh Duhamel (49) i njegova supruga Audra Mari ove su godine nasmijali svoje obožavatelje izborom kostima. Naime, njihov odabir pao je na preminulu manekenku Annu Nicole Smith i njezinog supruga J. Howarda Marshalla, čija je razlika u godinama bila čak 63 godine.

Iako nisu bile gošće na tulumu 'Casamigosa', nagrade za jedne od najboljih kostima ove godine dobivaju i Kim Kardashian (42) i njezina sestra Kylie Jenner (25). 

Kim je bila gošća na tulumu u restoranu azijske hrane 'TAO' u Los Angelesu, a na jednu je večer postala lik iz Marvelove franšize 'X-Men', Mystique. Obučena je bila u kombinezon od lateksa, ukrašen različitim detaljima, a outfit je upotpunila crvenom perikom, baš onakvom kakvu ima i legendaran lik Mystique. 

Uz Kardashian, na istom tulumu pojavio se i P. Diddy, a zabave im, sudeći po fotografijama, nije nedostajalo.

Njezina sestra Kylie Jenner imala je nekoliko različitih kostima ove godine, a onaj najupečatljiviji bio je zasigurno onaj gdje se pretvorila u Elviru, 'gospodaricu tame'. Uz pomoć šminke i odabira odjeće, uspjela je ostvariti nevjerojatnu sličnost s likom iz kultnog filma.

Uz veliki party Casamigosa, dogodio se još jedan, onaj u organizaciji Elona Muska. Musk je navodno organizirao party u Rumunjskoj, u Drakulinom dvorcu, a gosti su bili njegovi prijatelji milijarderi. Šuška se i da je jedan od posjetitelja bila i glumica Angelina Jolie. Iako ne postoje nikakve fotografije s tuluma, ovo mjesto je popularno među slavnima na ovaj dan, a tulumi se uvijek održavaju u tajnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin