Show

Komentari 3

Lille i Begićka su u samo pola sata smislile glazbeni hit: Sonja, daj da budem tvoja beba

Lille i Begićka su u samo pola sata smislile glazbeni hit: Sonja, daj da budem tvoja beba

Lille i Begićka u pola sata smislile glazbeni hit koji ćete slušati na repeat: 'Sonja, ti nemaš beda, daj da budem tvoja beba'

Ana Begić Tahiri, Igor Drljo, Lidija Bačić, Enio Meštrović i Ante Travizi dobili su zadatak da u show donesu nešto 'ovčje tematike'. U četvrtoj epizodi 'Direktora svemira' Luka Petrušić, direktorov pomoćnik, otkrio je kandidatima da su podijeljeni u dva tima - žene u jedan, a muškarci u drugi, piše RTL.hr.

Zadatak im je bio upoznati ljupku Sonju te razgovarati s njom, a potom iz onoga što su saznali napraviti i pjesmu za nju. Dečki su odlučili predstaviti se kao klapa ili kako ih je direktor nazvao 'Dva i pol amigosa', a djevojke su bile više u dance stilu uz glazbenu podlogu. 

- Tvoje oči ćorave brzo će da zaborave... - pjevali su Enio, Igor i Ante pa dodali: 

- Sonja, upregni me ko konja, ne daj mene sa sebe, zaljubljen sam u sebe. Ne puštaj me iz sebe... 

Direktor je bio toliko impresioniran da je komentirao da gospodin Bralić slobodno može uzeti pjesmu za Splitski festival...

Potom je puštena izvedba Lidije i Ane ili kako su se predstavile - Lille i Bega, a ritam i riječi zaista su impresivni. Ivan Šarić bio je oduševljen pa je i jednom i drugom timu za ovaj zadatak dodijelio maksimalnih 5 bodova. 

Najčitaniji članci