Show

Komentari 59

Lille u vojničkom bikiniju otišla u polje suncokreta: 'Među svim cvjetovima ti si onaj najljepši'

Lille u vojničkom bikiniju otišla u polje suncokreta: 'Među svim cvjetovima ti si onaj najljepši'

Lile se za poziranje u polju suncokretu obukla kao prava vojnikinja. Odjenula je bikini maskirnog uzorka te je preko njega nabacila otkopčanu košulju istog dezena

Pjevačica Lidija Bačić Lille (36) pozirala je u bikiniju i to u polju suncokreta. Čini se da se ovo Lilino izdanje mnogima sviđa jer otkad je objavila fotografiju broj lajkova konstantno raste, a u komentarima joj mnogi dijele komplimente. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Priroda - napisala je Lile na fotki koja je u nekoliko sati od objave postigla nešto više od 4.600 lajkova, a taj broj konstantno raste.

Lile se obukla kao prava vojnikinja, a odjenula je bikini maskirnog uzorka te je preko njega nabacila otkopčanu košulju istog dezena.  Osim fotografije, pjevačica je objavila i kratki video na Twitteru.

Komplimenti su pljuštali na sve strane, a onaj najčešći koji je dobivala je taj da je ona među suncokretima najljepši cvijet.

- Ti si najljepši cvijet među svima; Suncokreti pognuli glave kad je stigla Lile!; Prekrasna si; Najljepša Hrvatica! Blago se tvom dečku - nizali su se komplimenti.

Inače, Lille još od 2018. godine zagovara fotografije bez filtera i naknadnih obrada u Photoshopu.

- Hvala Bogu ne moram dorađivati tijelo i sebe u Photoshopu kao sve -  napisala je tada.

storyeditor/2022-06-03/PXL_291020_30666160.jpg