Show

Komentari 6

Livaković i Helena zaljubili su se na prvi pogled, prije vjenčanja su bili zajedno pet godina...

Livaković i Helena zaljubili su se na prvi pogled, prije vjenčanja su bili zajedno pet godina...

Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja, a naša je priča započela prijateljstvom. Dominik me posebno očarao duhovitošću, pogotovo zbog toga što je 'na prvu' povučen, rekla je atraktivna brineta svojedobno

Nogometaš Dominik Livaković (27) i njegova partnerica Helena Matić (27) vjenčali su se nakon pet godina veze, a njihova ljubav bila je jedna od onih na prvi pogled.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja, a naša je priča započela prijateljstvom. Dominik me posebno očarao duhovitošću, pogotovo zbog toga što je 'na prvu' povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit - rekla je prije nekoliko godina atraktivna brineta za Slobodnu Dalmaciju.

Započeli su vezu u ljeto 2017. godine, a Helena se uvijek prilagođavala njegovom dinamičnom rasporedu.

- U životu nogometaša ne postoji radno vrijeme, ljetni ili zimski praznici. Uz sve karantene, putovanja i obaveze s klubom i reprezentacijom, djevojka je ta koja se mora prilagoditi. Uz to, imamo psa koji je velika obaveza i treba mu posvetiti dosta pažnje. S obzirom na to da mene često nema, Cruz je Helenina briga, što se vidi po tome što je Cruz više voli - ispričao je nogometaš svojedobno.

Zaručili su se u proljeće 2021. godine, a sudbonosno 'da' izrekli su u lipnju u zadarskoj katedrali sv. Stošije. Zadarsko vjenčanje godine započelo je s domjenkom u lounge baru Garden, a Livaković je na veliki dan stigao u crnom odjelu, koji je upotpunio leptir mašnom i lakiranim cipelama. 

Zadar: Vjenčanje Dominika Livakovića i njegove odabranice Helene Matić

Helena je zasjala u dugoj bijeloj vjenčanici s prorezom i bez naramenica po koju je, prema navodima Jutarnjeg lista, išla u London. Oko frizure nije komplicirala, raspustila ju je te upotpunila dugačkim veom. Nije mogla sakriti emocije i sreću, a uz nju su bili njezini najbliži.

Zadar: Vjenčanje Dominika Livakovića i njegove odabranice Helene Matić

Proslava je bila u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima, a mladence i uzvanike zabavljali su Petar Grašo i Saša Matić. Par je za prvi ples odabrao Grašinu pjesmu Jel' ti reka 'ko, a snimka plesa pojavila se na Instagramu. Imali su i privatni vatromet, koji su svi izašli gledati prije rezanja torte.

Kako bi pružio podršku mladencima, na vjenčanju se pojavio i političar Božidar Kalmeta (64). Stigli su i Luka ModrićDomagoj VidaŠime VrsaljkoDanijel Subašić... 

On i Helena žive mirnijim načinom života. Večeri uglavnom provode kod kuće uz Netflix. Vole šetati prirodom s psom Cruzom, a kad uhvate nekoliko slobodnih dana zaredom, i otputovati u Zadar ili, pak, otkrivati nove lokacije. 

Najčitaniji članci