Obavijesti

Show

Komentari 0

'Ljepotica i zvijer': Hoće li nas i ova ekranizacija oduševiti?

'Ljepotica i zvijer': Hoće li nas i ova ekranizacija oduševiti?
5

Iako smo do sada ostajali bez daha onime što nam je Disney servirao, možda se i ta velika tvrtka malo izlizala. Je li u pitanju samo krivi dojam ili je Disney stvarno upao u kolotečinu?

VIDEO

Novi televizijski video se pojavio za ovogodišnju Disneyjevu ekranizaciju nekog njihovog animiranog uratka. U prethodnih nekoliko godina vidjeli smo Trnoružicu i Knjigu o džungli na velikim platnima, pa je došlo i vrijeme da nas se počasti djelom koje poseže za jednim od najpopularnijih Disneyevih djela, 'Ljepoticom i zvijeri'.

Do sada su nas foršpani i fotografije iz filma ostavljali bez daha, jer je redatelj Condon uistinu uložio puno napora da bi do najsitnijih detalja rekreirao ono što smo vidjeli u animiranom filmu. No kako se to ponekad zna dogoditi, foršpani pričaju jednu priču, a ona druga nestane negdje u post produkciji. Iskreno se nadamo da se to neće i s ovim filmom dogoditi.

Ali znajući o kojoj mega kompaniji je tu riječ, kladili bismo se da je pred nama prvi veliki hit ove godine.

Pogledajte video

Emma Watson utjelovit će Belle, dok je Dan Stevens u ulozi Zvijeri. Uz njih će nas putu u u zemlju magije pratiti i Luke Evans kao Gaston, Kevin Kline u ulozi Bellinog oca Mauricea, Josh Gad nastupa kao blesavi Lefou, a Ewan McGregor daje glas Lumiereu, dok je Stanley Tucci ovaj put dao glas Maestru Cadenzi. U ostalim ulogama nalaze se Gugu Mbatha-Raw kao Plumette, Audra McDonald kao Madame Garderobe, Ian McKellen u ulozi Cogswortha i Emma Thompson kao Mrs. Potts.

Redatelj Bill Condon film snima prema scenariju zasnovanom na originalnom filmu iz 1991. godine, a za muziku je odgovoran osmerostruki oskarovac Alan Menken. Film u kina dolazi u ožujku 2017. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode