Obavijesti

Show

Komentari 1

'Ljepotica i zvijer': Napokon je i Belle propjevala pred nama

'Ljepotica i zvijer': Napokon je i Belle propjevala pred nama
12

Belle koja pjeva svoju pjesmu na obroncima magičnih planina gdje se skriva užasna Zvijer je točno ono što smo čekali otkako smo vidjeli prvi foršpan za nadolazeći film

VIDEO

Tijekom noćašnje dodjele Zlatnih globusa, Disney je pustio u javnost još jedan spot za 'Ljepoticu i zvijer'. Kako i priliči filmu s takvim naslovom, ovaj put je spot fokusiran isključivo na Ljepoticu, Belle te na Zvijer. Sve to ima još više smisla kad poslušamo pjesmu u spotu, koja je identična pjesmi iz animiranog filma.

Odnosno, Belle pjeva pjesmu o Belle, na zelenim obroncima magične zemlje u kojoj se sva radnja odvija. Iako se može prigovoriti talentu kojeg Emma Watson pokazuje u foršpanu, te autotune melodiji koja je korištena, strpjet ćemo se do izlaska filma u kino za prave kritike.

A osim novog TV spota, Disney nas je počastio i posterima za nadolazeći film. Kako možete vidjeti, prvi poster prikazuje Belle i Zvijer na mračnoj pozadini, bez sugestija o drugim likovima, dok se na drugom posteru nalaze praktički svi likovi iz filma, u svojim 'pravim' tijelima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Takav poster nas tjera da se upitamo koliko će filma biti posvećeno trenutačnom stanju, a koliko će u stvari biti prepričavanje onoga što se zbilo?

No znajući o kojoj mega kompaniji je tu riječ, kladili bismo se da je pred nama prvi veliki hit ove godine. Nekako mislimo da Disney, iako nas nisu impresionirali ovim foršpanom i plakatom, ipak zna što radi.

Emma Watson, koja očigledno može sve, ali pjevati ne, glumi Belle, dok je Dan Stevens u ulozi Zvijeri. Uz njih će nas na putu u zemlju čarolija pratiti i Luke Evans kao Gaston, Kevin Kline u ulozi Bellinog oca Mauricea, Josh Gad je blesavi Lefou, a Ewan McGregor daje glas svijećnjaku Lumiereu. Stanley Tucci nastupa kao Maestro Cadenza. U ostalim ulogama nalaze se Gugu Mbatha-Raw kao Plumette, Audra McDonald kao Madame Garderobe, Ian McKellen u ulozi Cogswortha i Emma Thompson kao Mrs. Potts.

Pogledajte video

Redatelj Bill Condon film stvara (neki bi rekli kopira) prema scenariju zasnovanom na originalnom filmu iz 1991. godine, a za muziku je odgovoran osmerostruki oskarovac Alan Menken. Film u kina dolazi u ožujku 2017. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode