Obavijesti

Show

Ljetni filmski festivali koje ne želite propustiti - predobri su

Ljetni filmski festivali koje ne želite propustiti - predobri su

Ljeto je vrijeme za druženje i uživanje. A kako ga bolje provesti nego na odličnim festivalima u vašoj blizini. Kakve god filmove volite, sigurno ćete naći jedan festival za sebe koji će vam pružiti nezaboravno ljeto

VIDEO

Dok se odlučujete koje ćete sve posjetiti, Zmajo vas pokriva brzom 4G mrežom s kojom u svakom trenutku možete uživati u omiljenim videima.

1. Motovun Film Festival

Već 19. godinu prekrasni gradić u unutrašnjosti Istre postaje prava filmska meka. Nema niti jedne slobodne sobe pa su na svakom koraku šatori puni veselih ljudi. I ne smetaju nikomu. Čeka vas i Eko kamp koji će vam pomoći da preživite vrućih pet dana posljednjeg tjedna srpnja. Poseban doživljaj koji trebate iskusiti.

Motovun film festival

2. Pula Film Festival

Prekrasna arena pretvorit će ovaj divni grad u okupljalište ekipe iz svih dijelova Hrvatske i svijeta. 9. srpnja počinje ludilo koje traje tjedan dana. Uz odlične strane filmove, hrvatske premijere, razne programe za mlade, Pula ima i noćni dio koji privlači mase. Za dobar provod pobrinut će se poznati Dj-evi i bendovi pa sigurno nećete spavati noćima.

3. Vukovar Film Festival

Jedinstveni okoliš pridonosi nezaboravnom doživljaju filmova u slavonskom gradu. Gledanje filmova na Dunavu širi pozitivnu energiju, koja je osnovni pokretač festivala i odlične atmosfere. Ove godine od 24. do 29. kolovoza održava se na osam lokacija, tijekom šest dana, u tri grada. Prvi put dio festivala bit će prikazan u Valpovu i na Vučedolu u novootvorenom Muzeju vučedolske kulture.

Kako bi prijatelji znali gdje ste u svakom trenutku - bez brige - Zmajo nudi opcije ovo ljeto!

Između festivala gledajte omiljene filmove na svom mobitelu uz 4G mrežu. Prži po najdražoj multimediji koliko te volja jer Zmajo te pokriva.

Show prži dalje uz Zmajinu 4G brzinu

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva
A GJDE STE VI?

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva

Što vaš položaj spavanja govori o vama i vašoj boljoj polovici? Izvukli smo najčešće položaje i njihovo značenje - koji je vaš položaj?

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?
TO NITKO NE VOLI

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?

More i sunce čista su uživancija, no s vremena na vrijeme pojavit će se netko i napraviti nešto što će strašno smetati svima oko njih. Ovih 10 stvari najviše živcira ljude na plaži
Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!
Moraš skupit' sve

Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!

Pokémon GO pokorio je cijeli svijet. I vi imate priliku postati pravi Pokemon majstor u proširenoj stvarnosti, a mi vam donosimo trikove uz koje ćete to lakše postići