Obavijesti

Show

Komentari 1

Ljeto nam počinje uz glzbenu atrakciju – grupu Koktelsi

Ljeto nam počinje uz glzbenu atrakciju – grupu Koktelsi
1

Skupina poznata i kao 'Nevera s Kvarnera' postoji već 16 godina, objavili su osam studijskih albuma, snimili preko 120 pjesama, a napokon su se odlučili predstaviti i široj javnosti

VIDEO

Glazbeno - scenska atrakcija s Kvarnera, grupa Koktelsi, uskoro će publici predstaviti novi singl. Skupina poznata i pod nadimkom 'Nevera s Kvarnera' postoji već 16 godina, objavili su osam studijskih albuma, snimili preko 120 pjesama, a napokon su se odlučili predstaviti i široj javnosti.

Od Opatijske Ljetne Pozornice do Pulskog Foruma, Riječke Dvorane Mladosti i Gata Karoline, Porečkog glavnog trga te stadiona u Pazinu, uglavnom nema dvorane ili nekog koncertnog prostora u Istri i Primorju a da ga nisu svirali i skoro uvijek napunili do kraja, te su s vremenom postali zaštitni znak ovog kraja i dobre zabave. Nastupali su uz niz uspješnih izvođača iz Hrvatske i okolice, a njihovi koncertni nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Bend je trenutačno na ljetnoj turneji 'Ljeto nam pocinje' u sklopu koje će održati oko 30 koncerata, a uskoro će objaviti istoimenu pjesmu.

- Pjesma koju smo snimili zove se "Ljeto nam počinje". Spot će se snimati u Opatiji i na okolnim atraktivnim plažama i otocima. Ovom smo pjesmom htjeli publici prenijeti dio ljetnog ludila, u kojem uživamo kada sunce upali svoje zrake - poručili su Koktelsi publici.

U svojoj bogatoj karijeri, Koktelsi su objavili osam albuma prodanih u više od 50.000 primjeraka i još uvijek drže rekord kao najprodavaniji projekt Novog lista i Glasa Istre.

Posljednji album 'Čekaaaj' objavljen je 2015. godine, a singl 'Ti Si Moja Tajna' zavrtio se na svim nacionalnim medijima te je bio prekretnica da grupa počinje stvarati i na standardu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'