Obavijesti

Show

Komentari 12

Ljeto reality ljubavi: Antoniju muž časti u Kanadi, Goga rodila, a Hakija doveo ženu u Konjic...

Ljeto reality ljubavi: Antoniju muž časti u Kanadi, Goga rodila, a Hakija doveo ženu u Konjic...
19

U proteklih nekoliko mjeseci nekadašnji sudionici reality showova izrekli su sudbonosno 'da' i tako uplovili u bračnu luku. Iako zbog korone nisu imali velike svadbe, ipak se proslavilo

VIDEO

Iako ovoga ljeta nije bilo realityja koji spajaju parove, mnoge ljubavi su cvale. Korona virus je mnogima pomrsio planove, ali reality zvijezde su pronašle način da im taj period u 2020. godini ostane u dobrom sjećanju - dogodili su se reality brakovi i rodila djeca.

POGLEDAJTE VIDEO: Sklapali se brakovi, rađale se bebe

Pokretanje videa...

Ljeto reality ljubavi: Pala tri vjenčanja i rodila se beba 01:29

Sve u svemu, ljeto je bilo puno uzbuđenja, veselja i ljubavi. Antonija Beščec (29) i Srećko Ponjavic (34) upoznali su se u međunarodnoj sezoni showa “Ljubav je na selu”, a ovoga su se ljeta vjenčali kod matičara. Planirali su imati veliku svadbu, no pandemija im je pokvarila te planove.

Međutim, napravit će veliku feštu i crkveno vjenčanje iduće godine, kad Antonijina obitelj bude mogla doći iz Hrvatske. Unatoč kilometrima koji ih dijele, dok su Srećko i Antonija slavili u Kanadi, njezina obitelj tulumarila je na Viru u njihovu čast.

- Vrhunac slavlja bio je kad smo na videopozivu ugledali kako su roditelji, brat, sestra i moja rodbina organizirali prelijepi party za nas na Viru i time pokazali našu povezanost, iako nismo mogli biti skupa - rekla je Antonija.

Poput njih, farmer iz “Ljubavi na selu” Dušan Golubovac (30) oženio se ovoga ljeta. Na imanje je doveo Ana-Mariju (21) iz bosanske Fojnice.

- Zasad je sve savršeno. Super se slažemo, neka tako i ostane. Ja uglavnom radim većinu dana jer imam puno obaveza, supruga je kod kuće, ali koristimo svaki trenutak da ga provedemo zajedno - kaže nam Dušan. Medeni mjesec proveli su na Korčuli.

- Bilo je lijepo posjetiti drugu sredinu, malo se odmoriti i opustiti - otkrivaju.

Farmer Željko Bilić u zadnji trenutak odustao je od svadbe. Partnerica Felina i on u prosincu prošle godine postali su roditelji djevojčice Emili, a vjenčati su se trebali u rujnu 2020., no sve je prebačeno na iduću godinu.

- Zdravlje je sad najvažnije i nismo željeli nikoga ugroziti od gostiju - priča nam Željko, koji uživa u ulozi roditelja.

- Mislim da se dobro snalazim, možda je najteže bilo u početku, prvih mjesec dana. Samo radost, lijepo je vidjeti svoje nasljednike. Svaki trenutak s kćeri je predivan, najviše se volimo igrati i odlaziti na more - kaže Željko.

Nakon pet mjeseci veze, ovoga ljeta vjenčao se farmer iz Konjica Hakija Špago (42). Zaveo je Zagrepčanku Almu (30), koja se potom doselila kod njega. Vjenčanje su najavili već nakon mjesec dana veze, a sad su napokon ostvarili želju. No nije sve išlo po planu.

Hakija je želio napraviti veliku feštu s više od tisuću uzvanika, ali do toga nije došlo zbog pandemije. Na manjoj svadbi pridržavali su se svih potrebnih mjera zaštite.

- Imali smo neobično vjenčanje pod maskama, uz vrlo mali broj članova uže obitelji. Poštovali smo sve mjere. Tako da smo ovaj naš čin obilježili uz 30-40 gostiju najbližih ljudi - rekao nam je farmer iz Konjica.

Goga iz 'Braka na prvu' rodila sina: 'Sreća se ne može opisati'
Goga iz 'Braka na prvu' rodila sina: 'Sreća se ne može opisati'

Osim u “Ljubavi na selu”, romanse su nastale i u drugim realityjima. Gordana Marelli (38) i Adam Kromer (33) iz “Braka na prvu” spetljali su se nakon showa, a prije nekoliko dana im se rodio sin Noel. Par se uselio skupa u stan u Zagrebu te je Adam zbog nove ljubavi napustio baranjske vinograde.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu