Show

Komentari 1

Ljetos divljao kod Korčule, sad voli gole 'komade' u bazenu...

Ljetos divljao kod Korčule, sad voli gole 'komade' u bazenu...

Poznati Playboy nastavlja u istom tonu kao što je to bilo prošlo ljeto, kada je ljetovao u Hrvatskoj. Snimkama s Jadrana hvalio se po društvenim mrežama, a sada partija i s reperom Tygom

Uživa u razuzdanim partyjima, a oko pokeraša Dana Bilzeriana (40) uvijek se nalazi puno ljepotica. 'Kralj Instagrama' sada je organizirao zabavu na bazenu s djevojkama, iako se još nedavno 'šuškalo' kako je naposljetku odabrao samo jednu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na party je došao i bivši dečko Kylie Jenner (23), reper Tyga (31), koji nije mogao skinuti pogled s djevojaka koje su 'treperile' oko Dana.

Poznati Playboy nastavlja u istom tonu kao što je to bilo prošlo ljeto, kada je ljetovao u Hrvatskoj. Snimkama s Jadrana hvalio se po društvenim mrežama, a sebi je omogućio i više no što mu je bilo dopušteno. Mještani su ga jednom prilikom 'uhvatili' kada je svoju luksuznu jahtu usidrio u Badiji na otoku Korčuli.

Dalmacija Danas prenijela je tada kako je glisirao jet skijem na udaljenosti oko sto metara od obale. Iako je glisiranje strogo zabranjeno 300 metara od obale, čini se kako Bilzerianu to nije smetalo. Kazne za ovakvo ponašanje sežu od 3 do 15.000 kuna.

Prethodno je prekršio i zakone na Hvaru. Prošetao je gradskom rivom gol do pasa, iako su za takvo ponašanje predviđene drakonske kazne. 

Bilzerian je u Hrvatskoj posjetio i Šibenik, Pelješac.. Cijelo je ljeto objavljivao fotografije s djevojkama. Častili su se skupim pićem i hranom na jahti.

 

 

 

Najčitaniji članci