Obavijesti

Show

Komentari 5

Ljubav ide kroz želudac: Duje Draganja s curom vodi bistro...

Ljubav ide kroz želudac: Duje Draganja s curom vodi bistro...
5

Glavna kuharica njihovog bistroa je upravo Mia, a ugostiteljski tim se sastoji od sveukupno 15 ljudi. Svjetski internetski servis za planiranje putovanja ocijenio je njegov bistro s pet zvjezdica

VIDEO

Hrvatski plivač s olimpijskom medaljom Duje Draganja (35) otkako je završio sportsku karijeru rijetko kad se pojavljuje u javnosti. Već godinu dana se bavi ugostiteljstvom i u Šibeniku vodi bistro s dugogodišnjom djevojkom Mijom Validžić, piše Story. 

Olympic games 2008 - Beijing - China

Sezona je polako pri kraju, a Duje je odlučio početak jeseni provesti u Zagrebu. Prošetao je Cvjetnim trgom u Mijinom društvu. 

No, ljubavni par je posjetio i mjesta daleko od Zagreba. Putovali su Središnjom i Južnom Amerikom, Azijom, a posjetili su i Nikaragvu i Filipine gdje su se jedno vrijeme htjeli preseliti. 

Ipak, prevladala je ljubav prema Dalmaciji. 

- U Šibenik sam došao zbog odličnih projekata. Grad je malen, sve je nadohvat ruke i u radijusu od stotinjak metara, a dovoljno je velik za biznis. To mi je prednost jer Šibenik priča svoju priču - rekao je Duje. 

Prije nego će se napraviti veliki poslovni korak, Duje je progovorio o bistrou. 

- Nije nam cilj skupa hrana nego visoka kategorija. Osim ponudom, bistro će biti zanimljiv i uređenjem. Dolazi novi izlog, a unutra će biti nešto drukčije. Bit će šareno - rekao je svojedobno Duje.

Pri pokretanju vlastitog biznisa pomoglo je i Draganjino obrazovanje. Završio je Berkeley te je, kako kaže, ponosan na svoje obrazovanje. 

Glavna kuharica njihovog bistroa je upravo Mia, a ugostiteljski tim se sastoji od sveukupno 15 ljudi. Poslužuju se zdrava jela, a svjetski internetski servis za planiranje putovanja ocijenio je njegov bistro s pet zvjezdica. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja