Obavijesti

Show

Komentari 1

Ljubav je na selu: Denis i Ivan dobivaju hrpe pisama

Ljubav je na selu: Denis i Ivan dobivaju hrpe pisama
4

Denis Tikel i Ivan Đurašević sigurno prolaze u finale RTL-ova showa “Ljubav je na selu”. U show su se, kažu, prijavili iz zabave i želje za izazovom

VIDEO

Budući da se ja zovem Iva, a on Ivan, izabrala bih njega za favorita, rekla nam je voditeljica Iva Bagić, koja je zajedno s Renatom Sopek, Tatjanom Jurić i Vanjom Halilović gledala fotografije kandidata Ivana Đuraševića (22) iz Nijemaca.
- Htjela bih mu poručiti, budući da je vatrogasac, da ga želim vidjeti na kalendaru 2009. golog sa šmrkom u ruci i šljemom na glavi - kaže Iva.
- Htio bih da djevojka bude normalna i dobra u duši. Sviđaju mi se i crnke i plavuše - kaže Ivan, koji se bavi poljoprivredom i stočarstvom. Vanja Halilović za favorita je odabrala Denisa Tikela (34) iz Špinovaca jer je, kaže, nemirnog duha.
- Rekao je da je kao mali želio biti vozač kamiona i putovati svijetom pa me podsjetio na mene jer je meni bila želja voziti taksi u New Yorku - rekla je Vanja.
- Nemam viziju idealne djevojke. Bitno je da se slažemo i nadopunjujemo - kaže Denis, vinar koji ima agroturizam Špinovci. Njih dvojica primaju stotine pisama u emisiji “Ljubav je na selu”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu