Obavijesti

Show

Komentari 2

Ljubav je na selu ili na vagi? Ovi parovi skidali su kilograme pa se zaljubili, neki su se i vjenčali

Ljubav je na selu ili na vagi? Ovi parovi skidali su kilograme pa se zaljubili, neki su se i vjenčali
15

Mislav i Silvija shvatili su da se sviđaju jedno drugom nakon desetak dana showa, Dorian i Ivana su u braku od 2021. godine, a Nina Martina i Mario spojili su ljubav i posao

VIDEO

Tijekom proteklih sezona showa 'Života na vagi' gledatelji ispred malih ekrana svjedočili su romansama pred kamerama. Iako im je glavni cilj skidanje kilograma pojedini su u showu pronašli u svoju srodnu dušu. U jednoj od posljednjih epizoda ove sezone showa svoju su ljubav priznali Silvija Temšić i Mislav Vlašić, a kemija se ranije dogodila Ivani Stapić i Dorijanu Crnkoviću te Nini Martini Korbar i Mariju Mandiću.

Irena uskoro mora na operaciju: 'Ostaneš bez riječ kada čuješ da netko mora mijenjati zglobove'
Irena uskoro mora na operaciju: 'Ostaneš bez riječ kada čuješ da netko mora mijenjati zglobove'

Silvija i Mislav

Prošlo vaganje u 'Životu na vagi' bilo je puno iznenađenja, kako na vagi tako i u životima kandidata. Mislav Vlašić i Silvija Temšić priznali su da su zaljubljeni. Shvatili su da se sviđaju jedno drugom nakon desetak dana. Nije bila ljubav na prvi pogled, ipak je bilo potrebno malo više. Priznali su i da su u vezi.

U showu provode jako puno vremena zajedno jer su u istom, crvenom timu, a i žive u istoj kući. Ispričali su o svojim planovima za budućnost.

- Mislim da će se Silvija preseliti kod mene u Zagreb - rekao je Mislav za  RTL, a Silvija je to i potvrdila.

Ispričali su i što su im rekli drugi kandidati.

- Bili su sretni što smo se povezali. Bili su zadovoljni i podrška su nam - rekao je Mislav, a Silvija dodala:

- Svi kandidati su velika podrška i odobravali su našu vezu.

Krunoslav ispričao kako je zbog ponašanja u prošlosti bio sam: 'Odgurao sam sve od sebe...'
Krunoslav ispričao kako je zbog ponašanja u prošlosti bio sam: 'Odgurao sam sve od sebe...'

Kako kažu, Edo je u početku mislio da će ih veza ometati u treninzima, ali oboje smatraju da će se nastaviti truditi kao i prije.

- Jedan smo drugome podrška kada je teško. Više ona mene tjera na treningu, tako nekako - rekao je Mislav. Silvija je dodala kako joj je puno lakše otkad su zajedno.

- Velik mi je oslonac, iako se možda to ne vidi, ali treba mi to da me netko bodri u najtežim trenucima - rekla je.

Dorian i Ivana

Dorian Crnković i Ivana Stapić bili su kandidati druge sezone 'Života na vagi', a tamo su se upoznali i zaljubili. Dorian je priznao da mu se Ivana svidjela još u showu, a zbližilo ih je zajedničko vježbanje nakon izlaska iz showa. 

- Ivana mi se već u showu počela sviđati, ali tamo se ništa nije dogodilo, nego kada smo izašli van. Našli smo se, pričali i shvatili da smo stvoreni jedno za drugo. Zajedno smo vježbali, hodali po Marjanu, hodali po Jarunu, vozili bicikle, a po danu smo prehodali minimalno po 20-30 km -  rekao je ranije za RTL. 

Dorian je 2017. pobijedio u 'Životu na vagi', ali osim što je izgubio 77 kilograma i osvojio glavnu nagradu, u showu je pronašao i ljubav. 

- Od početka mi je Dodo bio velika motivacija, istih smo godina, sličnih interesa, njemu sam se mogla požaliti na sve i postali smo pravi prijatelji. Nakon što sam izašla iz kuće, prekinula sam vezu sa svojim tadašnjim dečkom, shvatili smo da nam odvojenost nije išla na ruku i to je bilo to. Nakon što je i Dodo izašao iz kuće, našli smo se, šetali, popričali i shvatili da bismo mogli pokušati zajedno - rekla je Ivana jednom prilikom. 

Kasnije su ljubav okrunili i brakom. Vjenčali su se u svibnju 2021. godine u Splitu.

Nina Martina i Mario

Jesu li konačno priznali da nisu samo biznis partneri? Godinama su stalno zajedno svugdje. Pitaju se to pratitelji na društvenim mrežama nakon što je Nina Martina Korbar (30) podijelila fotografiju na kojoj je ljubi kolega Mario Mandić

Ranije se počelo šukati da se između bivših kandidata 'Života na vagi' razvilo nešto više od prijateljstva. Često su zajedno na događanjima, rade oboje u teretani koju je Mandić pokrenuo... 

Upoznali su se u trećoj sezoni showa 2018., a nedugo nakon toga počeli su zajedno surađivati.

- Oboje smo bili pretili i dobili smo tu borbu pa danas, kad vodimo puno bolji život, aktivni smo, jedemo bolje, imamo svoju teretanu koja pruža drugačiji pristup vježbanju, razmišljali smo da bi bilo super ponuditi ljudima hranu koja je brza, a zdrava i ukusna i tako smo još jednu svoju ideju pretvorili u djelo - rekla je ranije Korbar za Večernji list.

Ana i Dominik

Ana Žderić (25) i Dominik Kračun Dodo (25) upoznali su se u četvrtoj sezoni showa. U studenom prošle godine par se zaručio, a Ana nam je tom prilikom otkrila kako je zaruke podsvjesno očekivala. 

- Taman nam je bilo dvije godine veze. Uvijek sam zbivala šale na račun zaruka, a u podsvijesti sam se vidjela u tome - ispričala nam je ranije.

U prosincu 2022. godine otkrili su da će postati roditelji, a vjenčali su se kod matičara u ožujku 2023. godine. Kći im je na svijet stigla u lipnju 2023. godine. Ona i suprug već su se ranije dogovorili oko imena, a i ima posebno značenje za njih.

- Djevojčica će nam se zvati Nika, značenje toga imena je pobjeda - otkrila nam je ranije Ana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'