Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
40 komentara

'Ljubav je na selu' - ususret važnim životnim pitanjima

Novo jutro na ljubavnim farmama proteklo je u znaku loše kave i ozbiljnih razgovora. Nakon zabavno provedenih noći, došlo je vrijeme za zadacima ispunjeno jutro

RTL
Foto: RTL
40 komentara

U Banovcima jutro počinje čudnim buđenjem i jako lošom kavom. Sestre Marina i Maja obožavaju dugo spavati, pa ih je Marinko na svojstven način odlučio razbuditi. Osim što se bacio na krevet koji je pukao pod njegovom težinom, slučajno je Marinu udario glavom u nos. Obzirom da je u berbi grožđa Marinko ozlijedio prst, djevojke su pošteđene radnih zadataka, te odlaze na izlet u jamu Baredine i na izložbu starih traktora. 

I jutro u Draču je započelo kavom, ali i provokativnim razgovorima. Nikolina i Gabrijela su uvjerene kako Anita ostaje na farmi, a razlog tome je njezina velika putna torba. Kao pravi morski vuk, Anto je odlučio odvesti djevojke u ribolov, a friganje ribica će mu uvelike pomoći pri njegovoj odluci koja djevojka odlazi sa imanja. 

Djevojke u Brdu Cirkvenskom prepričavaju sinoćnje doživljaje sa zabave koju je Lucija pripremila. Lucija je priredila karaoke na kojima je svaka kandidatkinja Saši otpjevala neku pjesmu. Marija je svoju pjesmu odlučila otpjevati s trudničkim trbuhom, no hoće li se Saši svidjeti ta ideja? Nakon napornih radnih dana, i Saša je odlučio djevojke počastiti izletom. Na slobodnom penjanju po Kalniku, Lucija je doživjela malu nezgodu, no to ju nije spriječilo da bude jedina koja će se popeti do vrha. 

Jutro na farmi u Budislavcu prošlo je u ozbiljnim razgovorima. Naime, Zvonimir je primijetio Đruđičino depresivno ponašanje, pa ju je odlučio oraspoložiti hranjenjem palačinkama. Nakon slatkog doručka, Zvonimir nastavlja sa svojim zavođenjem, te Đurđici pokazuje zavidnu mehanizaciju farme i otkriva svoj hobi - sakupljanje old timer automobila. 

Kako bi momci u Šenkovcu popili svoju kavu, Silvija ih je potjerala u štalu da pomuzu krave. Iako to slovi za ženski posao, na Silvijinoj farmi to odrađuje muška ruka - njen tata. Nakon mužnje krava, dečki su morali poorati zemlju, a na kraju napornog radnog dana odlaze u grad labirinata kako bi u miru doznali sve važne odgovore na životna pitanja.

Emocije se bude, odnosi se produbljuju, a počinju čak i borbene nesuglasice izazvane prevelikim željama djevojaka da se svide farmerima. Dani na farmama polako teku, i naši kandidati i cure koje su im pisale sve se bolje i bolje upoznaju tijekom niza različitih aktivnosti, kako onih radnih, tako i onih namijenjenih opuštanju. 

Naši partneri pišu
Message