Obavijesti

Show

Komentari 12

Ljubav Marijane i Nemeša je obilježila prvi regionalni BB

Ljubav Marijane i Nemeša je obilježila prvi regionalni BB
40

Kroz kuću prvog regionalnog 'Velikog Brata' prošao je 21 natjecatelj. Sklopila su se brojna prijateljstva i jedna velika ljubav, a neki su postali poznati i pronašli posao

VIDEO

U subotu 5. ožujka ove godine započeo je prvi regionalni Big Brother show. Kroz kuću Velikog Brata u beogradskom Pionirskom gradu na Košutnjaku  prošao je 21 natjecatelj iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.  U luksuznoj kući stanare su kamere pratile 24 sata dnevno, a bili su ozvučeni sa 60 mikrofona. Izolirani od svijeta živjeli su 106 dana, što se ponajviše odnosi na finaliste ovog showa. Riječ je o Soraji Vučelić (25), Dušku Bogdanoviću (55), Horvatu Čaglju (33), Branislavu Radoniću (25) i pobjednici Marijani Čvrljak (27). 

Zgode i nezgode stanara u šestoj sezoni ovog reality showa pratile su stotine tisuće gledatelja, a ova sezona bila je među najgledanijima. 

Tome su ponajviše pridonijeli tada udana Marijana i Nikola Nemešević Nemeš (23) između kojih su se pojavile simpatije nedugo nakon ulaska u kuću, a prvi seks njih dvoje pao je nakon samo dva tjedna boravka u kući. Nedugo nakon showa Marijana se rastala od supruga Ivana Čvrljka, a pobjednica 'Velikog Brata' i Nemeš danas su par. 

Ljubav Marijane i Nemeša

Bez obzira na to je li ovogodišnji Big Brother bio namješten ili ne, nakon pobjede Marijane Čvrljak u prvom regionalnom showu, o njoj se još priča.

Naizgled mirna žena i majka nakon samo dva tjedna sudjelovanja u showu popustila je i pred kamerama prevarila supruga Ivana Čvrljka (32). Nedugo nakon ulaska u kuću pokazala je simpatije prema mladom studentu i glazbeniku Nikoli Nemeševiću Nemešu (23). Iako se prvo činilo da se Nemešu sviđa Bojana Stojković, njegovo srce osvojila je udana Šibenčanka. 

Nakon kratkog flertovanja, par nije mogao obuzdati strasti. Iako se Marijana poslije prvog pipkanja ispod takozvane 'jorgan planine' drugi dan kajala zbog onog što je napravila, njihovo blisko druženje nastavilo se i dalje. 

Par se seksao u krevetu čak i dok su sustanari spavali oko njih, u raspadnutoj tuš kabini dok su boravili na 'otpadu' pa čak i u autobusu u kojem su svi spavali tik jedan do drugoga. Nježnosti su počeli izmjenjivati svakodnevno, a ne samo tijekom pijanih tuluma. Grlili su se i ljubili pred ostalim stanarima. Marijana je često mijenjala svoje mišljenje i pod utjecajem alkohola spominjala muža koji je čeka vani, no ubrzo bi zaboravila na vanjski svijet i ponovno gradila svoj odnos s Nemešom. 

Dok je Marijana javno varala supruga s kojim je u braku bila dvije i pol godine, njezina obitelj u vanjskom svijetu nija mogla vjerovati što se događa. Otac je se u jednom trenutku javno odrekao, a suprug i pomorac Ivan odlučio je hrabro dignutri glavu gore i rastati se od Marijane. Par je sve dogovorio nakon što je Marijana napustila show. 

Nemešova majka Nada također je bila u šoku jer je tvrdila da ne prepoznaje ponašanje svog sina u kući. 

Romeo i Julia kuće Velikog Brata dogovorili su da će jedno drugo čekati vani bez obzira na to tko će prvi napustiti kuću. Nemeš nije dospio do finala, no nitko nije mogao ni slutiti što će se dogoditi u finalnoj emisiji. 

Borba za ljubav se isplatila: Ne žale ni za čim

Pred milijunima gledatelja Nemeš je Marijanu nazvao glumicom i prekinuo svoju vezu s njom. Ispred kuće ju je dočekao otac Ivo koji je prešao preko svega što se događalo u BB kući jer, kako je rekao, Marijana je ipak njegova kćer. Iako je pobijedila, nije se pretjerano veselila. 

Nemeš je nakon završetka showa s ocem 'pobjegao' na otok Tasos, a Marijana je u medijima govorila kako je njezina ljubav prema Nemešu cijelo vrijeme bila iskrena. Nemeš nikome nije odgovarao na poruke i trudio se zaboraviti Marijanu. Kad su svi mislili da je priča o dvoje ljubavnika zbilja gotova, Marijana i Nemeš su se pomirili. Njezina borba za njihovu ljubav ipak se isplatila. 

Nakon što su obnovili svoju vezu, par uživa u zajedničkom druženju. Kad je Marijanin bivši suprug u Hravtskoj, Marijana vrijeme provodi kod Nemeša u Beogradu. Nedavno su s  bivšim sustanarima zajedno bili na izletu u Pragu. 

Svoju ljubav obilježili su i tetovažama. Oboje su tetovirali 'Ne žalim za ničim'. Iako se pisalo da zajedno žive, to nije istina.

Soraja se nakon showa fotografirala za Playboy

Najviše koristi od sudjelovanja u ovom showu imala je Soraja. Nakon završetka showa tijekom ljeta bila je domaćica u klubu Hacienda u Vodicama. Ubrzo nakon toga postala je voditeljica emisije 'Sve za ljubav', a nedavno se slikala i za Playboy. Fotografirala se potpuno gola, samo u hokejaškim štitnicima i sa štapom u rukama. Glumila je junakinju iz kompjuterske igre, a izjavila je kako snimanje nije bilo lako. Trenutačno se natječe za Playboyevu djevojku godine s još osam natjecateljica. 

Nikola i Lester postali najbolji prijatelji

Nikola Nasteski (21) i Nikola Maurović (22) tijekom showa su se zbližili, a sada su najbolji prijatelji. Otkako je završio show, dečki tulumare zajedno s Horvatom diljem Hrvatske. Tijekom ljeta prošli su sva in mjesta na Jadranu, a sad ih se može vidjeti na mnogim društvenim događanjima u Zagrebu.  Nikola i Lester na izletu u Pragu su se čak i pobratimili. 

'Arogantna kraljica' i Brendonov 'smaraš' i 'nebitan si'

Ema Šuker se zaposlila zahvaljujući sudjelovanju u showu, ali i 24sata gdje se požalila da traži posao i da bi voljela raditi. I ona voli izlaske pa nerijetko izađe s bivšim sustanarima.  Ema je tijekom boravka u kući obožavala slušati narodnjački hit 'Arogantna kraljica' i vrtjeti bokovima tijekom tuluma, a svi stanari bili su skloni popiti čašicu više. Ova sezona zasigurno će biti zapamćena i po Brendonu koji je u svakodnevni rječnik uveo izraze kao što su 'nebitan si' i 'smaraš'. 

Pijani tulumi

Tulumi su bili omiljeni dio tjedna na kojima se često znalo i pretjerati. Jedan od njih obilježio je i poljubac Marijane i Soraje. Tad su slijedila kajanja i isprike, striptiz i demoliranje kuće. 

Duško je osvojio simpatije gledatelja

Duško je bio jedan od najsimpatičnijih natjecatelja. Gledatelje je osvojio svojom iskrenošću. Nakon avanture u kući Velikog Brata, Duško je sa suprugom Radojkom krenuo sa snimanjem još jednog realityja, 'Put oko svijeta u 80 dana'. On i njegova supruga moraju se snalaziti u svijetu. Tako je bračni par u Italiji bio uhićen, a Duletu je u Budimpešti za oko zapela trbušna plesačica. Par je u sklopu realityja posjetio i Pariz.

Ostali natjecatelji bili su: Nirmal Kukić (26), Bojana Stojković (26), Antonija Jovanović( (25), Dražen Bogdan (49), Vladimir Tomović (29), Radiša Miljković (51), Tamara Đorđević ((24), Slavica Zulejić (43), Dragana Strahinjić (27), George Rkman (40), Mila Tokić (22) te Milan Grahovac (32). 

Ljubomorni dečko na zidu kuće

Jedan od trenutaka za pamćenje bio je i kad se dečko Tamare Đorđević popeo na zid kuće jer je bio ljubomoran na njezin odnos s Nikolom Maurovićem.

Putovanje u Prag

Brendon, George, Tamara, Nikola Maurović, Lester, Horvat, Ema, Slavica te Nemeš i Marijana uživali su u sredinom studenog Pragu. Riječ je bila o putovanju koje su kao nagradu dobili za sudjelovanje u showu. Partijali su dan i noć, ali nisu puno izlazili iz sobe. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'
TEŠKO PALO NATJECATELJIMA

Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'

Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem, rekao je Vojislav kroz suze