Obavijesti

Show

Komentari 5

Ljubav na kušnji, Onur voli Šeherezadu i u stvarnosti

Ljubav na kušnji, Onur voli Šeherezadu i u stvarnosti
6

Šeherezadini roditelji strogi su i konzervativni i tek su nedavno prihvatili njenog muža, s kojim je dobila sina Alija. Nadaju se da će imati još djece

VIDEO

Glumac Halit Ergenç (40) četiri godine živio je u Americi. Htio je glumiti na Broadwayu, no, razočaran poslovnim neuspjehom, vratio se u rodnu Tursku. Ubrzo se oženio lijepom glumicom Gizem Soysally. Na snimanju serije “1001 noć” zaljubio se u kolegicu Bergüzar Korel (28). Zbog nje je, nakon osam mjeseci braka, ostavio suprugu, koja mu je rastavom uzela 750.000 kuna.
Bergüzar je tad imala zaručnika, mladog plesača i glumca u usponu Tana Sagtürka.
- Poznavali smo se otprije. Naša ljubav razvijala se polagano, nismo to planirali, ali takve jake emocije nismo mogli izbjeći. Nikoga nismo htjeli povrijediti, ali ljubav je bila jača od nas - rekao je Halit. Bivši zaručnik njegove djevojke zbog prekida je radio medijske skandale, no ubrzo se smirio uz novu djevojku.
- Nitko nije bezgrešan i osjećajima se ne može gospodariti - rekla je tad Bergüzar.

LJUBAV SA SETA
Nije nam bilo lako. Mediji su nas razapinjali, a javnost osuđivala. Tursko društvo i danas je konzervativno te nema razumijevanja za rastavu, rekla je glumica Bergüzar Korel (28). Najviše su je, kaže, pogađali tračevi da je s kolegom Halitom Ergençom (40) započela strastvenu vezu dok je on još bio u braku. Povrijedili su je i roditelji, koji su se protivili njihovoj vezi. Par se, unatoč osudi okoline, lani vjenčao. Bergüzar je tad već bila trudna, a trbuščić je na svadbi skrivala ispod raskošne vjenčanice. Prvo dijete, sina Alija, dobili su u veljači ove godine. Samo dva dana prije porođaja, kćer Adu Arianu dobio je i Bergüzarin bivši zaručnik Tan Sagtürk. Glumica je danas sretna jer su, kaže, roditelji napokon prihvatili njezina supruga.
- Otac je oduvijek bio iznimno strog. Želio je da imam ozbiljno zanimanje i nagovarao me da upišem turistički menadžment, no mene je više privlačila gluma. To ga je jako ljutilo.
Starija sestra i ja uvijek smo morale u isto vrijeme biti za stolom, prije spavanja roditeljima smo ljubile ruke i nismo smjele propustiti niti jedan obiteljski piknik nedjeljom - prisjetila se Bergüzar. Priželjkuje još djece, a voljela bi ih odgajati bez straha, koji ju je, kaže, ponekad pratio kroz život.
- Drago mi je što su me roditelji odgajali u vjeri i pravim moralnim vrijednostima, ali sinu ću nastojati pružiti više slobode u životu - rekla je crnokosa glumica. U posljednje vrijeme zanemarila je posao, ali nije joj žao jer joj je obitelj, kaže, na prvom mjestu.

VJENČANJE ZA PAMĆENJE...
Halit Ergenç i Bergüzar Korel vjenčali su se lani u kolovozu. Na svadbenom slavlju bili su svi kolege iz serije “1001 noć”. Pozvali su 500-tinjak ljudi. Nakon što su razmijenili prstenje i bračne zavjete, gosti su u zrak pustili stotine ružičastih i plavih balona. Sve turske novine danima su pisale o vjenčanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje