Obavijesti

Show

Komentari 3

Ljubomorni Hasselhoff: Smetali su mu DiCaprio, ali i Pamela

Ljubomorni Hasselhoff: Smetali su mu DiCaprio, ali i Pamela
4

Legendarni glumac 'Baywatcha', tj. 'Spasilačke službe', David Hasselhoff, bojao se novih glumaca u seriji. Zato je poduzimao mnoge mjere da ga ostali glumci ne nadvise

VIDEO

Leonardo DiCaprio trebao je dobiti ulogu mladog sina Mitcha Buchannona, Hobieja Buchannona, no ništa takvo nije moglo proći pokraj ljubomornog Davida. Prema riječima producenta serije, Michaela Berka, nakon prigovora kojeg je glumac uputio producentima, uzeli su drugog glumca.

Naime, tada petnaestogodišnji DiCaprio trebao je očigledno glumiti tinejdžera, no Hoff se požalio da će zbog prestarog sina on također izgledati staro.

- U stvari je DiCaprio bio spreman, ali David je mislio da je Leonardo prestar da glumi njegovog sina. David je mislio da bi i on izgledao staro onda. Često su ga takve stvari brinule - izjavio je Berk.

Ulogu Hoffovog sina eventualno je dobio Jeremy Jackson, a Hasselhoff je krenuo prigovarati oko drugih glumaca. Glumica na koju je Hoff imao najviše prigovora bila je Pamela Anderson.

Instagram

- Imala je ogromne grudi i David je smatrao da će svi samo na njih obraćati pažnju. Što je točno ono što se i dogodilo - rekao je producent Douglas Schwartz.

No izgleda da je cijela priča dobro završila za svakoga. DiCaprio je glumio u seriji dobrih filmova i postao oskarovac, Pamela je glumila u seriji filmova u kojima su ljudi samo njene grudi gledali, a Hoff je ostao Hoff.

U novom filmu, koji stiže sredinom svibnja 2017. godine, se uz Davida 'The Hoffa' Hasselhoffa i Pamele Anderson pojavljuje nekoliko bitnih današnjih glumaca. Tako su u glavnim ulogama Dwayne Johnson i Zac Efron, u filmu osim njh nastupaju i Alexandra Daddario, Ilfenesh Hadera, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra iz 'Quantica' te Jon Bass.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode