Obavijesti

Show

Komentari 46

Ljuti Ante izazvao pomutnju na festivalu: Alo, jarane, gdje si?

Ljuti Ante izazvao pomutnju na festivalu: Alo, jarane, gdje si?
6

Emira Hadžihafizbegovića, Antu iz reklame za telekomunikacije, naljutili su zaštitari Sarajevo Film Festivala jer mu nisu pustili prijatelja na gala otvorenje

VIDEO

Mahao je rukama, vikao i telefonirao na dva mobitela. Kad je napokon sredio stvar, Emir Hadžihafizbegović (51) nazvao je drugi broj i rukom pokazao prijatelju da ode do stražnjeg ulaza.

Nakon što je sa suprugom Aidom prošao crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta na otvaranju 19. Sarajevo Film Festivala, glumac se uzrujan opet pojavio na stubama. S dva mobitela u rukama očito je, kažu gosti, na gala otvaranje pokušao uvesti društvo. Pred svima je galamio na zaštitare.

- Prijatelj je bio dezorijentiran. Izgubio se u prostoru i vremenu i nije znao kamo treba ići, pa sam se uzrujao - rekao nam je Emir. 

Prijatelj se potom ubrzo izdvojio iz mase i pridružio se glumcu. Sarajevski filmski festival otvorio je film Danisa Tanovića “Epizoda u životu berača željeza”. Na projekciji su bili glavni protagonisti, Nazif Mujić i njegova obitelj, o čijoj je tragičnoj sudbini Danis snimio film. Nazifa je i žiri kultnog Berlinalea proglasio najboljim glumcem te mu dodijelio nagradu Srebrni medvjed.

Najveća zvijezda na crvenom tepihu bila je Zana Marjanović (30), koja se proslavila ulogom u filmu Angeline Jolie (38) “U zemlji krvi i meda”. Nosila je prozirnu čipkastu haljinu hrvatske dizajnerice Matije Vuice sa sitnim kristalima koji su joj pokrili strateška mjesta. Glumica se prije festivala odmarala u Dubrovniku. Druženje s glumačkom elitom nisu propustili ni bivši košarkaš Dino Rađa (46) i supruga, bivša misica Viktorija (35), koji svake godine dolaze na festival.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...