Obavijesti

Show

Komentari 0

Llicitirajte i tako izaberite s kim ćete ići u kazalište: 'Pomognite'

Llicitirajte i tako izaberite s kim ćete ići u kazalište: 'Pomognite'
7

Kampanjom pod nazivom 'Kazalište sa srcem' svi navedeni pokušat će skupiti novac za popravak bolničkih uređaja bolnice u Petrinji koji su nastradali u potresu

VIDEO

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu, u partnerstvu s Hrvatskom lutrijom, u inovativnoj akciji za pomoć Petrinji spojilo je 20 osoba iz javnog života, ljubitelje kazališta i novu predstavu “Revizor”, u režiji Sergeja Potapova prema Gogoljevoj drami. 

Zagreb: MSU organizirao večer s Gabi Novak u prostoru izložbe "Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma"

Kampanjom pod nazivom “Kazalište sa srcem” svi navedeni pokušat će skupiti novac za popravak bolničkih uređaja bolnice u Petrinji koji su nastradali u potresu.

Od ponedjeljka, 1. ožujka svakoga dana na Facebook stranici Hrvatskoga narodnoga kazališta u Zagrebu građani mogu licitirati za jednu od 20 poznatih osoba. Osoba koja u roku od 24 sata ponudi najvišu cijenu i iznos uplati na poseban žiro-račun, tu osobu će izvesti 25. ožujka na izvedbu “Revizora” u jednu od loža.

Zagreb: Predstavljen humanitarni projekt "Kazalište sa srcem" za pomoć nastradalima u potresu

Odazvala se i glazbena diva Tereza Kesovija koja je priznala da je i sama volontirala u Petrinji nakon potresa.

- Divan je osjećaj pomagati ljudima i uvijek se odazovem ovakvim akcijama. Apeliram na ljude koji imaju, ali zaista imaju financijskih mogućnosti pomoći, da pomognu. Jer neopisiv je osjećaj i ogromno zadovoljstvo kad usrećite drugog čovjeka. Dobro je činiti dobro - rekla je Tereza. Među poznatima koji su se odazvali akciji i za čije će se društvo u loži zagrebačkog HNK licitirati su i Dario Šimić, Boris Jokić, Joško Lokas, Stjepan Božić, Davor Gobac, Tihomir Ladišić, Zoran Šprajc, Morana Zibar, Gabi Novak, Krešimir Međeral, Zoran Vakula, Matija Đulvat, Zlatan Zuhrić Zuhra, Ana Begić Tahiri, Nina Violić, Nives Zeljković Celzijus, Domagoj Jakopović Ribafish i drugi. 

U zagrebačkom HNK je održana humanitarna akcija za Petrinju
U zagrebačkom HNK je održana humanitarna akcija za Petrinju

IBAN posebnog računa u Privrednoj banci je 1723400091511121116,

SWIFT CODE: PBZGHR2X 

Šibenik: Koncert Djeca pjevaju Arsena u sklopu 59. Međunarodnog dječjeg festivala

Građani mogu donacije uplatiti i mimo licitacije. Na konferenciji za novinare povodom najave licitacije Tereza Kesovija pozvala je sve da se uljuče u ovu humanitarnu akciju.

- Stavite ruke u svoje duboke džepove. Treba pomagati. Empatije treba uvijek biti - poručila je Tereza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin