Obavijesti

Show

Komentari 73

Loše zdravlje: Nakon 50 godina Elton John povlači se sa scene

Loše zdravlje: Nakon 50 godina Elton John povlači se sa scene
1

Izvori bliski pjevaču kažu da je ovakva vijest bila pitanje vremena s obzirom da je Elton lani završio u bolnici zbog teške bakterijske infekcije dok je bio na turneji u južnoj Americi

VIDEO

Elton John (70) nakon 50 godina više neće ići na turneje. Legendarni britanski glazbenik navodno se više neće popeti na binu zbog pada prodaje albuma, ali i lošeg zdravlja, javljaju strani mediji.

Izvori bliski pjevaču kažu da je ovakva vijest bila pitanje vremena s obzirom da je Elton lani završio u bolnici zbog teške bakterijske infekcije dok je bio na turneji u južnoj Americi.

Sir Elton, koji je na prvu turneju krenuo 1970, te je svojedobno nastupao u Caesars Palaceu u Las Vegasu, nedavno je priznao da je mogao umrijeti od spomenute infekcije da nije otišao 'pod nož'.

Elton John Performs In Erfurt

 - Znao sam da sam bolestan, ali nisam mogao ni sanjati koliko je situacija  ozbiljna. Dijagnozu samo dobio nakon pretrage prije koje sam imao devet koncerata te dvadesetak letova.

U ožujku prošle godine najavio je kako će 'u narednih pola godine donijeti konačnu odluku' u vezi odlazaka na turneje. Glazbena ikona kazala je kako želi više vremena provoditi s djecom.

Elton je bjesnio na klavir, pa prekinuo koncert uz psovanje
Elton je bjesnio na klavir, pa prekinuo koncert uz psovanje

- Doći će vrijeme kada ću poželjeti prestati odlazit na turneje. Ne prestati baviti se glazbom, već odlaziti na turneje. Sedamdeset nije šezdeset, niti pedeset. Želim više vremena provesti sa svojim dječacima - kazao je.

Singer Elton John and his partner David Furnish pose on the red carpet during the commemoration of the Elton John AIDS Foundation 25th year fall gala at the Cathedral of St. John the Divine in New York City

Inače, početkom prosinca preminula je pjevačeva majka Sheile Farebrother.

- Majko, hvala ti što si me donijela na svijet. Sprovod je prošao savršeno. Danas je bila obitelj, a sutra će se od tebe oprostiti prijatelji. Ne brini, ja sam odabrao glazbu - rekao je ganuti Elton. 

Eltonu Johnu umrla je majka: 'Nedostajat ćeš mi, volim te'
Eltonu Johnu umrla je majka: 'Nedostajat ćeš mi, volim te'

S majkom se pomirio samo nekoliko mjeseci prije njezine smrti. Godinama su bili posvađani zbog čega mu je, kako tvrdi, danas neizmjerno žao. 

Glazbenik se 'razišao' s majkom 2008. jer ona nije željela prekinuti kontakt s njegovim bivšim menadžerom Johnom Reidom i osobnim asistentom Bobom Halleyem. 

 

Perfect for tea on Boxing Day. @gucci @lallo25

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

Elton je već 27 godina u vezi s filmašem Davidom Furnishem (55). 

- David je divan otac. Ne smeta mu što je na drugome mjestu, iza naše djece. Imam obitelj kakvu samo mogu poželjeti - rekao je John. Sinove im je rodila surogat majka, a u rodnom listu Elton je upisan kao otac, a David kao majka.

15th Annual Elton John AIDS Foundation An Enduring Vision Benefit - Arrivals
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu