Obavijesti

Show

Komentari 0

Lovac i lov su evoluirali: Pred nas je stiglo konačno poglavlje

Lovac i lov su evoluirali: Pred nas je stiglo konačno poglavlje
4

Čudovište koje već stoljećima dolazi na Zemlju ne bi li lovilo pripadnike naše vrste napokon se namjerilo na jačeg od sebe. Genetski modificiran protivnik bit će njegov krvnik

VIDEO

Originalnog smo Predatora vidjeli prvi put na velikim platnima prije više od 30 godina, 1987. godine. S Predatorom se tada borio 'Dutch' (Arnold Schwarzenegger), koji je ostao kao jedini preživjeli od svojeg cijelog odreda. Prvi nastavak, iz 1990., doveo je u igru Dannyja Glovera koji je odglumio policajca Mikea Harrigana.

Harrigan je nakon podulje borbe uspio poraziti Predatora, a tijekom iste saznali smo da Predatori putuju diljem naše galaksije, loveći ostale vrste koje u njoj žive. Ali u novom filmu iz tog serijala, stvari će se malo preokrenuti. U 'Predator: Evolucija' jedan od Predatora postaje lovina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Novi film pokazat će nam genetski modificiranog Super Predatora. Modificirani je lovac značajno viši, moćniji i sposobniji od Predatora koje smo do sada vidjeli. Jedini način da preživimo i mi i stari Predatori jest da napravimo nešto što nismo nikad mislili da bismo napravili - da stvorimo savezništvo. Ipak, kada opasniji neprijatelj uđe u igru, i bivša lovina može postati saveznik.

Radnju 'Predator: Evolucija' pokreće dječak (Jacob Tremblay) koji pronađe daljinski upravljač svemirskog broda. Ubrzo se na Zemlji pojavljuju izvanzemaljska stvorenja te započinju rat koji će možda značiti i kraj za sve nas.

Glavne uloge u 'Predator: Evolucija' preuzeli su Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Jane Thomas, Augusto Aguilera, Jake Busey i Yvonne Strahovski. Ulogu je imao Edward James Olmos, no u potpunosti je izrezana iz filma pri kraju postprodukcije.

Režije 'Predator: Evolucija' prihvatio se originalni scenarist 'Predatora', Shane Black, pa bi nas mogao dočekati poprilično kvalitetan film.

'Predator: Evolucija' i rat koji će doći u kina stižu 13. rujna, u distribuciji Blitz filma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode