Obavijesti

Show

Komentari 1

Love Love Beach Festival u Noi na Zrću od 3. do 5. srpnja

Love Love Beach Festival u Noi na Zrću od 3. do 5. srpnja
5

NOU će zapaliti regularna DJ postava, Blacksoul i Kal-El, te posebni gosti iz susjedne nam Italije - popularni dvojac Nice7. Dođite i uvjerite se koliko je dobro

VIDEO

NOA je konačno otvorila svoja vrata, spremna za neponovljivo ljeto kojim, bez sumnje, pomiče granice Zrća kakvog smo do sada poznavali. Mediji već naširoko pišu o neviđenoj scenografiji i vizualnim senzacijama kakve se rijetko mogu vidjeti čak i u najpoznatijim klubovima South Beach Miamija. Sezona je počela, i vrijeme je za prvi u nizu glazbenih festivala, jednog od mnogih NOI-nih događanja o kojima će se još dugo pričati.

Sezonu otvaramo Love Love Beach Festivalom, koji se u NOA-i događa od 3.7. do 5.7. programom BEARS & HONEY, ANALOG, te nastupom čuvenog Joris Voorna!

Prvog dana Love Love Beach Festivala (3.7.) nastupaju fenomenalni Blacksoul, vodeći hrvatski DJ, producent i vlasnik labela Blacksoul Music. Ovog ljeta u NOA-i predstavlja svoju četvrtu ediciju programa "BEARS & HONEY". Nakon niza senzacionalnih kontinentalnih nastupa, medvjedi konačno ulaze u koncept Zrća.

NOU će zapaliti regularna DJ postava, Blacksoul i Kal-El, te posebni gosti iz susjedne nam Italije - popularni dvojac Nice7!

Momci iz Nice7 poznati su po svojim sunčanim turnejama, raznim hitovima izdanim na labelima Defected i Noir Music, kao i atmosferi koju posebno kroje za svaki svoj event! S obzirom da im je ovo prvi nastup na našoj obali, očekujemo svježe hitove iz njihove vlastite produkcije, kao i probranu house glazbu za sve ljubitelje underground zvuka! Nice7 su ujedno i dobitnici Beatportove nagrade za najbolji Tech House duo u 2012. godini - nagradu koju po svemu sudeći ponovno preuzimaju i ove godine!

Središnji dio festivala (4.7.) rezerviran je za program ANALOG, u sklopu kojeg nastupaju četiri sjajna NOA-ina rezident DJ-a, koji će i ovog ljeta zapaliti Zrće, a to su Mony, Luca Montecchi, Aldo Morro i Don Tom.

I na kraju, zadnjeg dana festivala (5.7.) nastupa ime koje će poput magneta privući brojne poklonike vrhunskog partijanja i sve ostale glazbene znalce – čuveni i jedinstveni Joris Voorn, globalni teškaš DJ scene, te jedan od najrelevantnijih techno producenata svog vremena. Publiku će najprije zagrijati mladi i talentirani Ivica Petak, a onda će stvari u svoje ruke uzeti veliki Voorn. Njega zaista zaista ne treba posebno predstavljati, pa je dovoljno reći da je posljednjih godina svojim nastupima pokorio publiku u Europi, Japanu, Hong Kongu, Kini, Singapuru, Australiji, Rusiji, Brazilu, Kolumbiji, Izraelu, Detroitu, Chicagu i New Yorku. Svijet je za Voorna maleno mjesto, ali je zato NOA klub koji će mu zauvijek ostati u sjećanju, njemu i publici koja zasigurno neće propustiti fenomenalan Love Love Beach Festival.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara