Obavijesti

Show

Komentari 0

Lovely Quinces nastupa na Zadar DigIT-u u klubu Arsenal

Lovely Quinces nastupa na Zadar DigIT-u u klubu Arsenal
1

Splitska kantautorica u vrlo je kratkom vremenu odličnim live nastupima, sjajnom muzikom i tekstovima prešla put od početne demo faze u onu ozbiljnijeg izvođača

VIDEO

Za dva dana u Zadru će se održati prva hrvatska konferencija o digitalnom turizmu, pod nazivom Zadar DigIT. Konferencija će se održati u prostoru zadarskog Arsenala, te će kroz dva dana (14. i 15. 11.) ugostiti relevantne domaće turističke i komunikacijske stručnjake koji će održati preko 10 predavanja, 4 radionice i 2 panela. 

Veliko nam je zadovoljstvo ovim putem najaviti i nastup splitske kantautorice, Dunje Ercegović - umjetničkog naziva Lovely Quinces koji će se održati 14.11. u sklopu konferencije, u 21:30 sati, u Arsenalu.   

Lovely Quinces u vrlo je kratkom vremenu odličnim live nastupima, sjajnom muzikom i  tekstovima prešla put od početne demo faze u onu ozbiljnijeg izvođača s velikim potencijalom. Najbolji dokaz za to je i njena inozemna listopadska turneja u sklopu koje je nastupala u SAD-u i Kanadi, kao i činjenica da je do sad nanizala support nastupe za Kurt Vilea, Tame Impalu i Omara Torreza, a na Špancirfestu je oduševila u večeri kada su nakon nje nastupali Skunk Anansie i Pips, Chips & videoclips. 

Sama Dunja svoju glazbu žanrovski identificira s indie acoustic folkom, a kao najveću inspiraciju ističe američku glazbenicu Fionu Apple. 

Nastupom u zadarskom Arsenalu Lovely Quinces započinje i mini hrvatsku turneju, a publika će je nakon Zadra, imati prilike čuti i vidjeti i u Rijeci, Zagrebu i Splitu. 

Dunjin mini album sniman je krajem ljeta u zagrebačkom studiju Funhouse pod producentskom palicom Berka Muratovića i uključuje pet pjesama, a možete ga u cijelosti i preslušati na stranicama Lovely Quinces Bandcamp i Soundcloud . 

Koncert Lovely Quinces je otvorenog tipa te vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite 14. studenog u Arsenalu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'
OBRATILA MU SE

Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'

Pjevačica se krila iza sunčanih naočala i svojim pratiteljima pokazala čovjeka koji ju je pratio