Show

Komentari 20

Lovkinja srpske 'Potjere' jedna je od najboljih, a ne može naći stalan posao: 'Još čekam...'

Lovkinja srpske 'Potjere' jedna je od najboljih, a ne može naći stalan posao: 'Još čekam...'

Milica je poznata kao jedna od najpoznatijih natjecateljica kvizova znanja, a gledatelji je u emisiji 'Potjera' prate već godinama. Unatoč fakultetu završenom u roku i velikom znanju, Milica nema stalan posao

Milica Jokanović (39), lovkinja u srpskoj inačici zabavnog kviza 'Potjera' jako je poznata u kvizaškim krugovima, a sad je progovorila o zaposlenju kojeg još uvijek čeka unatoč obrazovanju kojeg je stekla. 

- Još čekam i nadam se povoljnoj ponudi. Sigurna sam da će jednog dana stići na moju adresu. Dotad mi preostaje samo gajiti nadu. Na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje sam posljednjih godinu i pol dana. Iskreno vjerujem da će se situacija promijeniti. Moj prosjek je bio relativno visok, a diplomu sam dobila u roku. Kad se čovjek dobro organizira i jasno definira prioritete u profesionalnom usavršavanju, sve je moguće. Naravno, uz rad, trud i odricanja - objasnila je Milica za Nova.rs

POGLEDAJTE VIDEO:

Lijepa lovkinja ispričala je da se u 2022. godini nada stalnom zaposlenju, za koje do sad nije dobila priliku. 

- Trudim se misliti pozitivno i vjerovati da će na kraju trud dati rezultate. Sigurna sam da visoko obrazovanje ništa ne može zamijeniti. Mada, istini za volju, u pojedinim situacijama postoje i izvjesne nedoumice. Imala sam prilike da radim u struci, međutim to nije potrajalo. Nadam se da ću ponovo dobiti priliku - rekla je za srpski portal Nova.

Milica na Instagramu ima i stranice koje su napravili njezini obožavatelji te dijele fotografije popularne lovkinje, a nazivaju je 'princezom od znanja'.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

- Predivna djevojka, pravi raritet u ovom ludom svijetu - napisala joj je jedna od obožavateljica. Lovkinja je zaljubljenica u modu, pa se njezini vjerni gledatelji uvijek oduševe njezinim 'lookom'.

Najčitaniji članci