Obavijesti

Show

Komentari 252

Luciano i Dubravka su ispali, a Anin zaručnik posjetio BB kuću

Luciano i Dubravka su ispali, a Anin zaručnik posjetio BB kuću
18

Mladi Solinjanin proveo je tri tjedna u Big Brother kući, a stanari su ga sami odabrali da im se pridruži. Dubravka nije pridobila publiku s razlozima za ostanak

VIDEO

Big Brother se vratio s odmora u austrijskom gradiću Schladmingu te otkrio voditeljici Antoniji Blaće (38) da će se i ona naći na kušnji. Ovog tjedna su nominirani Ana Marković (28), Lidija Marić Ribica (46), Lucija Stojak (23), Luciano Plazibat (19), Antonio Orač Orky (27), Ana-Marija Brdak (31) te Marin Novaković (23). Oni su imali priliku 'spasiti' jednog sustanara, a to je bio Orky. 

Blaće se javila kandidatima koji su priznali da im je bio strašan tjedni 'horor' zadatak, a objavila je i tko ima najmanje glasova publike pa izlazi iz kuće. 

- Luciano, vidimo se u studiju - rekla je voditeljica mladom Solinjaninu kojeg su stanari sami odabrali da im se pridruži u showu. U svojoj video prezentaciji stanarima je pokazao, između ostalog, fotografiju 'bradatog' Bojana Mrđenovića (34) bez brade i onu Dubravke Ujević Veron (46) s 12 godina mlađim suprugom Darijanom Škrbićem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Big Brother je show koji pratim cijeli život i odrastao sam gledajući ga. Ući u kuću mi je jedna od najvećih želja još od malih nogu. Bio sam na audiciji u Splitu i došao do samog kraja, ali ipak nisam upao - rekao je Luciano prije nego što je ušao u BB kuću. On će večeras nekome predati smrtonosnu nominaciju te će taj kandidat moći odrediti koji će stanar 'biti pred izlaskom' svakog tjedna. Solinjanin je na smrtonosnu nominaciju 'osudio' Bojana (34) s kojim se tako dogovorio. Kaže da je Siščanin svjestan da će ga sustanari ponovno nominirati. 

- Meni su pobjednici Orky i Ana - istaknuo je Luciano kojeg je iznenadilo kada je Blaće otkrila da će još netko ispasti iz showa. Big Brother je pripremio i nove zagonetke pa će biti 'ugroženi' baš svi i mogu ispasti iz showa, a kako bi se spasili od ispadanja iz kuće imat će samo 15 sekundi. Glasovanje publike će trajati 15 minuta i tko dobije najviše glasova ispast će iz showa. 

- Stanari, sve što se događalo ovog tjedna, događalo se na čudan način. Dobit ćete 15 sekundi da kažete u ispovjedaonici da kažete zašto bi baš vas publika ostavila u showu - objavio je Big Brother stanarima. Tomislav Roso (26) došao je prvi na red, a nije uspio ni objasniti razlog i već mu je isteklo vrijeme. 

- Pošten sam, iskren, dobronamjeran, volim ljude - objasnio je Petar Stipetić (49) razloge za ostanak u kući. Orky je rekao da ne zna puno pričati o sebi, a istaknuo je da je zabavan. Marijan Lisak (49) ispričao je da on može mladima pokazati kako se problemi mogu rješavati bez stresova. 

- Brate, ne da mi je glupo ovo nego nemam pojma što da kažem. Ne znam, jer sam pun pozitive - rekao je zbunjeni Marin. Lucija je objasnila da treba ostati kako bi mučila sustanare i jer je iskrena. Ona se pohvalila ostalima da je bila brza i imala je vremena čak za 'odsidit malo'. 

- Mislim da je Ribica za ovaj show, zabavna i da bi ljudi trebali glasovati da ostanem u ovom showu. Riba, riba, ribica - objasnila je Lidija razlog za ostanak. Karla Jakelić (19) rekla je da je primjer prave zrele djevojke s 19 godina, definitivno.

- Okej, dragi ljudi, volim vas jako. Lijepo mi je ovdje i želim ostati. Bok. Pusa - rekla je Dubravka u ispovjedaonici. Bojan je istaknuo da možda bude još zanimljiviji gledateljima ako im je do sada bio zanimljiv. 

- Zovu me Bogo, na desnoj ruci mi je tetovirana bogomljka. Volim cvijeće i želim u kući provesti još neko vrijeme - ispričao je Nikola Sedlar (24) Big Brotheru. Antonio Benčak (21) rekao je publici da glasuju za njega jer je iskren i zabavan. 

- Draga nacijo, ja nisam savršena - objasnila je Alena Nezirević Anezi (31) i dodala kako je upravo čar u toj njezinoj nesavršenosti. Ana-Marija je rekla da želi ostati jer je netaktična pred kamerama. 

- Dakle, ja moram ostati u kući jer sam već devet nominacija preživjela, dragi moji ljudi. Moram ostati da se još smijemo - zaključila je Ana koja je posljednja bila u ispovjedaonici. Blaće se ponovno obratila stanarima kako bi im otkrila čijih je 15 sekundi bilo bezuspješno i izlazi iz kuće. 

- U studiju će mi se pridružiti Dubravka - rekla je voditeljica. Dubravka je rekla Blaće da je imala osjećaj kako će izaći iz kuće i da je to ženska intuicija. Istaknula je kako je to bilo dobro iskustvo za nju i uvijek će imati lijepa sjećanja na Big Brother. 

U studio je k Blaće došao Anin zaručnik Ante ima priliku ući u kuću kao nindža, a za tu priliku je uzeo narukvicu koji je kupio svojoj dragoj prošle godine. Big Brother ga je pitao kako se osjeća. 

- Malo nervozno i vruće mi je u ovome - rekao je Ante koji se morao za ulazak u kuću obući u nindžu. Ana je brzo prepoznala zaručnika koji joj je ostavio narukvicu i proveo dvije minute u njezinoj blizini. Bjelovarčanka se smijala od sreće i zagrlila svog Antu. Ana je objasnila sustanarima da je prepoznala zaručnika čim je ušao u kuću jer hoda na prstima te po satu i nosu. 

Kandidati su odlučili novac koji su osvojili u zadatku darovati u humanitarne svrhe. Blaće im je rekla kako sljedećeg tjedna neće imati tjednog zadatka, a zatim su stanari pogledali video prilog o djeci koja žive u domu. Većina kandidata je počela plakati dirnuta onime što su djeca otkrila o svom životu. Dobili su misiju da Dječjem domu Zagreb uljepšaju Uskrs. 

Pročitajte još i ovo! Prije i poslije: Ovi celebrityji izoperirali su se do besvjesti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 252
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije
Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku