Obavijesti

Show

Komentari 128

Lucija i Ana zaskočile stripera, a Antonio plesačicu tražio broj

Lucija i Ana zaskočile stripera, a Antonio plesačicu tražio broj
48

Iako je govorila kako ima zaručnika, oko stripera se 'vrtjela' i Ana iz Bjelovara. Kada je završila pjesma, djevojke stripera nisu puštale da izađe iz sobe

VIDEO

Halo, striptizeta, gdje si. Bigi, želimo si naručiti djevojku, derao se Antonio Benčak (21) na slušalicu Big Brother telefona kada je muškom djelu kuće naručivao plesačicu za zabavu u sklopu tjednog zadatka. Muškarci i žene podijelili su se u dva tima i imaju mušku 'gajbu' i djevojačku sobu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:07

Među prvim izazovima bio je poziv u vanjski svijet, a stanari su odmah nazvali stripera i striptizetu. Prošlo je više od 70 dana otkako su stanari u izolaciji, pa su se poželjeli, kako kažu, malo 'opustiti'. 

Muški dio kuće, sjedio je na kauču u dnevnoj sobi, kada im je kroz vrata ušla striptizeta u mantilu. Zavrtjela se oko šipke i počela skidati, a dečki su se zadovoljno osmjehivali. Marijan Lisak (48) ponudio je odmah striptizeti angažmane na budućim moto-utrkama.

- Bravo, bravo. Znate vi kako je ovo teško napraviti, pa jača je od mene, sinko - komentirao je oduševljeni Nikola Sedlar Bogo (23). Antonio je zatim dobacio plesačici neka ostavi broj mobitela produkciji showa, pa će joj se javiti kada izađe iz kuće. 

Zaručnik Ane iz Big Brothera je tukao mladića nasred ceste
Zaručnik Ane iz Big Brothera je tukao mladića nasred ceste

Zavodljivi pokreti i vratolomije plesačice na šipki su ih, kako kažu, oduševili. 

Nakon što je striptizeta izvela špagu, Antonio Orač Orky (26) primio se za glavu. Stanari su djevojku ispratili pljeskom i upitali se ima li još koja striptizeta za njih, a prava je euforija nastala kada su djevojke pozvale atraktivnog stripera. 

- Bigi, ovaj ti je zadatak odličan. Cure su htjele ići spavati, ali nisam im dala jer dolazi striper. Nije on za mene, imam ja zaručnika, mene ovo sve zanima samo zbog cura - rekla je Ana Marković (27) koja je popila koju 'čašicu više' kao i ostatak djevojaka. 

Nakon što je striper ušao u djevojačku sobu i skinuo uniformu, nastala je prava euforija. Stanarke su počele vrištati i plesati oko stripera na pjesmu 'Rockabye' glazbenika Seana Paula i Anne-Marie. 

Striper je 'sjeo' na Alenu Nezirević Anezi (31) i stavio njezine ruke na svoje međunožje, a djevojke su oduševljeno navijale da se opusti. Među najglasnijima bile su Lucija Stojak (23) i Ana-Marija Brdek (30). 

- Dođi kod mene, pogledajte ga, predobar je. Dođi mamici - vikala je Lucija, koja je stripera zatim lupala po stražnjici. 

Iako je govorila kako ima zaručnika, nije se dala smesti ni Ana iz Bjelovara, a kada je završila pjesma, djevojke stripera nisu puštale da izađe iz sobe. Lucija, Ana i Ana-Marija stale su ispred vrata i 'zabranile' mu prolaz iz djevojačke sobe. 

- Nema šanse da odeš. Popij malo šampanjaca. Predobar si, znači vrh - vikala je Lucija. Big Brother je 'uslišio' njihove želje pa je pustio novu pjesmu, 'Shape of You' Eda Sheerana, a striper se našalio kako se zove Jack. 

- Djevojke, ja stvarno moram ići, takvu sam naredbu dobio. Meni je inače baš drago što sam s vama. Samo sam se zbog vas digao iz kreveta - rekao je plesač. 

Djevojke su stripera naposljetku ispratile iz kuće, a Lucija i Ana primile su ga ispod ruke i prošetale se s njim ispred stanara. 

Anezi i Tomo pobijedili u talent showu, a kuću napustila Karla
Anezi i Tomo pobijedili u talent showu, a kuću napustila Karla

- Ajme meni, zaljubila sam se - vikala je Splićanka, a zatim je i skočila na stripera. Antonio je sve gledao u nevjerici. 

- Ćao Jack, bio si vrh - vikala je Lucija i dalje u svom stilu, a muški dio kuće dobacivao im je da stripera puste konačno iz kuće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'